30.4.10

Sumua ja simaa

Aamuna valkeni Larussa hernerokkasumussa, niin että siltaa bussilla ylitettäessä ei näkyny Länsiväylää eikä Ruoholahtea. Ei sentään satanut enää kuten eilen. Vapuksi on sitten luvattu Keski-Eurooppaankin sadetta :( Tietenkin juuri mun tuurilla kauniit kesäsäät väistyvät sateen tieltä niiksi kolmeksi päiväksi, joina minä olen Duussin kanssa Luxissa reissussa.

Mutta ei anneta sään lannistaa; edessä on kuitenkin ihana jälleennäkeminen rakkaiden ystävien kanssa!

Viime aikoina yksi pumppibiisi on saanut yllättävän herkästi tunteet pintaan. Jopa niin, että keskiviikkona jäähdyttelyjen aikana lähes itkin. Kappaleessa on aika karut sanat, ehkä siinä syy tunteenpurkauksiin. Perus Daughtry-kauraa, mutta minä tykkään.


Kaikenlaista on viimesen parin viikon aikana sattunut, mutta en ole saanut aikaiseksi blogiin kirjotella mitään. Ehkä tässä kesän tullessa mieli virkistyy ja löydän taas uutta intoa kirjoittamiseenkin. Tykkään edelleen blogeista ja haluaisin pitää omanikin hengissä, joten pitää kai vain päästä uudelleen vauhtiin. Kaikkea kivaa on odotettavissa kesällä tapahtumien muodossa ja monenlaista kaunista on tullut hankittua garderoobiinkin. Lisäksi haaveilen MACin uusista kesämeikeistä, jotka näyttää niin herkullisilta, että täytyy päästä Stockalle tutustumaan niihin pian! On this superficial note:

Happy Vappu Everyone!

1 kommentti: