29.5.10

Nyt ne kauniit kesäpäivät takasin!

Kuka sanoo, ettei shoppailusta tule parempi mieli? Shoppasin itelleni kesäksi väriä ja tyttömäisyyttä tuolta meren toiselta puolelta. Mutta seuraavat ostokset taidetaan tehdä rauta- ja maalikaupoissa heinäkuussa.

Vähän ennen kuin D lähti Amerikan reissuun, tein netissä tilauksen suosikkikauppaani. Paketti meni D:n porukoille, jotka sitten toimittivat sen D:lle Seattleen kun ajoivat sinne häntä tapaamaan. Pitkän matkan ovat kesäni sulostuttajat tehneet, ennen päätymistä keittiön ruokapöydälle kuvattavaksi!

Pelkäsin vähän, etten mahtuisi mekkoon kun siitä suositeltiin ottamaan yhtä pienempi koko kuin normaalisti, mutta hyvin mahtui! Tuo on niin söpö, että sitä lämpöä tarvitaan tänne Helsinkiinkin nyt heti kiitos. Mietin jo, että tuo vois olla passeli uuden kummipojan ristiäisiin, jotka pidetään kahden viikon päästä Oulussa. (Niin joo, musta tulee kolmannen kerran kummi.)

Söpö hihaton passaa sit farkkujen ja uusien kesäsuosikkien, khakien, kanssa. Topissa on ihanat napit rinnuksella. Lisäksi tilasin pikkukorvikset, jotta ois jotain vaihtelua lempihopeanappikorviksille.


Söpöt perhoset :)

Hyviksi havaittuja puuvillapikkareita pyysin D:tä tuomaan, jos sattuu jonnekin ostarille. Niissä kun tuppaa kaikissa olemaan VS. On ihana uusia alusvaatelaatikkoa aina silloin tällöin, jotta siellä on vaan kivoja ja nättejä juttuja.

Nyt on tosi hyvä mieli. Ja D on takasin kotona, laitetaan tortilloja ruoaksi ja otetaan tv-sarjamaraton, kun on kaikki Big Band Theorystä ja Officesta Criminal Mindsiin kattomatta; en ole halunnut niitä katsoa yksin.

1 kommentti:

  1. On kyllä just niin sun näkösiä nuo kamppeet :) Ihana mekko!! Sä se aina löydät upeita vaatteita vaikka ja mistä, miten sais kehitettyä kans ton taidon? Ihanaa nähdä jälleen pian, tervetuloa Ouluun!

    VastaaPoista