2.6.10

Heart Aches Can Be Ended by Love

Konserttikesän 2010 sai kunnian aloittaa Chris Isaak Kulttuuritalolla viime sunnuntaina. Ja ihanasti alottikin! Miehen ääni on vertaansa vailla, ja laulujen tarinat epäonnisesta rakkaudesta uppoavat muhun kuin veitsi sulaan voihin. Olin heti toisesta biisistä lähtien aivan myyty.

Peilipallopuvussaan illan tähti on tuo valkoinen läiskä kuvan keskivaiheilla (gotta love the phone photos!). Vähän harmitti kun istuttiin noin kaukana lavasta, mutta kyllä sinnekin onneksi kuului bändin musisointi ja herra Isaakin ihana laulanta. Ja tietty jos oltas istuttu alakatsomossa, niin olis ehkä päässyt koskettamaan illan tähteä; hän kun lauloi Love Me Tenderin yleisön seassa ja välillä jopa istuutui erään naisen viereen ja jatkoi lauluaan.

Meno oli hyvä koko illan, ja varsinkin kun nyyhkybiisi (siis minähän päästin pari kyyneltä) Wicked Game oli saatu alta pois jo alkuvaiheessa konserttia. Olis pitäny muistaa ne korvatulpat, mutta onneksi ei kyseessä ollut ihan mikään räminäbändi, vaikka aikamoista rautalankasointia lavalta kuultiinkin.

Aina muistetaan hänen tuotannostaan vaan Blue Hotel ja se toinen kappale ;), mutta minusta tämä on ehkä kumpaakin parempi:


Vielä tälle kesälle musiikki-ihanuutta tarjoavat:

  • Ilosaarirock (Ismo, Jenni, Mike ja muut) 16.-18.7.
  • Museee Kaisaniemessä 19.7.
  • U2 Olympiastadionilla 20.8. ja 21.8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti