11.7.10

Maalari maalaa taloa, sinistä ja punaista

Heippa! Helleviikonloppua on vietetty tiukasti sisätiloissa, kun molemmat päivät meni rempan merkeissä. Eilen riivin kahdelta seinältä vanhaa tapettia pois yhteensä noin 7 tuntia. Kyllä siinä hiki irtosi ja suuta kuivas. Onneksi uuden kodin jääkaappi on jo seinässä ja sieltä löytyy ainoastaan juotavaa.

Iskä ajoi perjantaina Keski-Suomen kesämökiltä tänne auttamaan ja on ollut kyllä kultaakin kalliimpi. Monenmoista reikää on seinistä ja nurkista löytynyt ja saman tien iskä on ollut paikalla pakkelituubin kanssa :) Kyllä siitä kämpästä vielä hyvä tulee.

Olohuoneen yksi seinä oli pinkkiä tekstuuritapettia, jonka päällimäinen vinyylikerros lähti ihan kostuttamatta. Ite paperipohja on niin tiukassa, että päätettiin laittaa uus tapetti vaan sen päälle. Tänään saatiin jo olohuoneeseen ja makkariin eka maalikerros seiniin.

Nyt on jo kiire sohvalle kattomaan jalkapallon MM-finaalia, jossa valitettavasti pelaa mun molemmat suosikkijoukkueet. Miten minä nyt päätän ketä kannattaa? Toisaalta on ihan kiva, että mun suosikki voittaa tällä kertaa joka tapauksessa! Ehkä sitä vähän enemmän kallistuu Espanjan puoleen, kun osaan vähän kieltäki. Toisaalta oon tykänny Hollannista jo 14-vuotiaasta asti. Kohta on mustikkamuffinitki jo valmiita, niin saa uunituoretta kisaevästä.

Saattaa taas venähtää väli postausten välillä aika pitkäksi, kun muuttolaatikot tulee ens perjantaina ja muuttaa haluaisin 21. päivä. Sitä ennen pitää saada remppa valmiiksi ja tavarat laatikoihin. Lupaan kyllä postata sitten ennen- ja jälkeen-kuvia kun oon päässy asettumaan vähän taloksi.

Until then! Ehkä.

4 kommenttia:

 1. ihanaa että kämppä edistyy :) eipä sitä olisi tainnut kummallakaan aika riittää treffeihin, ens reissulla sitten. jos ei ennen niin rockfutiksessa.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa jo siltä et ootte edenny hyvin jo noiden seinien kanssa! Tsemppiä remppaan ja muuttoon! Hengessä mikana!

  VastaaPoista
 3. siis mukana.. ei tää vasemmalla kirjotus oo vielä vahvimpia lajeja.. ;)

  VastaaPoista
 4. Hanska: Harmi ettei ehitty nähä, mutta toivottavasti sulla oli tosi kiva vloppu Helsingissä ;)

  Marjo: Kiitti tsempistä, ja ihan hyvinhän tuo on edistyny, vieläku sais kuviotapetit kaupasta ja seinään. Vähän pelottaa valitsemani olkkarin maalin väri nyt ku sen näkee isolla pinnalla...

  VastaaPoista