16.7.10

Too Hot

Täällä on ollu ihan liian kuuma viimeset kaks viikkoa; ei kestä enää. Ainakin työpaikalla on ilmastointi, joten päiväsaikaan on sisätiloissa pystyny olemaan, mutta kotona on helposti 30 astetta lämmintä päivisin ja öisin. Ei saa nukuttua eikä jaksa tehä mitään.

Näköjään kuumuus alkaa vaikuttaa jo kisuihinkin, kun nuokkuvat normaalia enemmän. Ja eikö se Penny tuossa yllä näytäkin aika tyytymättömältä vallitsevaan tilanteeseen? ;)

Mutta tänään oli kesäloman eka päivä ja nyt ei enää ole sitä ilmastointia päivisinkään... Mutta eipähän tartte ainakaan olla enää toimistosopivasti pukeutunut - pikkusortsit ja hellemekot here I come! Olisin kuitenkin tosi ilonen, jos jossain vaiheessa ensi viikkoa saatas ihania +23-päiviä näiden liian kuumien sijaan.

Lomaa pidän nyt vaan 2 viikkoa; toiset 2 elokuun loppupuolella. Tänään tuotiin muuttolaatikot, joten edessä on paljon pakkaamista ja vielä ei ole kaikki tapetitkaan uudessa kämpässä seinällä. Tänään saatiin valmiiksi makkari, huomenna vuorossa on eteinen.

Näissä merkeissä menee loman eka viikko ja muuttopäivästä onkin enää 7 yhteistä päivää D:n kanssa jäljellä tällä erää :(

1 kommentti:

  1. Meillä on myös ollut yli 30 koko viikon, pieni pöytätuuletin pitää huolta siitä että edes saataisiin hiukan tuulenvirettä avoimesta parvekkeenovesta kun ei sitä muuten olisi ollenkaan. En ole tehnyt yhtään mitään järkevää vaan lähinnä yrittänyt sietää kuumuutta. Tänään herätessäni ulkona oli vain 20 astetta, mutta sisällä 26 (!). Niitä samoja viileämpiä päiviä toivotaan myös täällä...

    En oikein tiedä miten suhtautua remppakuulumisiin. Toisaalta on mukavaa lukea remontin edistymisestä, mutta kun tietää että samalla D:n lähtö lähenee niin se sitä intoa vähentää. Enkä tiedä mitä toivotella, muuta kuin ehkä tsemppiä seuraavien viikkojen koitoksiin.

    VastaaPoista