29.8.10

KBM 2010


Phew. Hengissä selvittiin, ja itse asiassa vielä tosi hyvässä hapessa. Liekö asiaan vaikuttanut juomien jakautuminen aika tasaisesti pitkälle päivälle vai päivän aikana tankattu herkkuruoka, mutta baarimaratonista jäi hyvä fiilis.

Aamulla kello 10.30 aamiaisella alkanut päivä päättyi oman kodin ovelle noin 4.30 seuraavana aamuna. Yhdeksän Korson baaria kierrettyämme noin puolet porukasta jatkoi iltaa pilkkuun asti paikallisessa yökerhossa. Sieltä me sit tyttökaverin kanssa lähettiin ystävällisen DJ:n kyydillä takaisin sivistyksen pariin Helsinkiin ;) Tuli paljon halvemmaksi kuin taksi Korsosta asti!

Käteen jäi monia uusia tuttavuuksia, hienon vaaleansininen kisapaita ja kisapassi. Ehkä ensi vuonna uudestaan, jos kutsu käy.


Opinpa myös, että Korsossakin on kaksi puolta ja toisella on asiat ehkä paremmin kuin toisella. Kuvassa ihana näky lounaspaikkamme pation nurkalla, sillä "paremmalla" puolella Korsoa. Piti ottaa näin järkyttyneenä länsihelsinkiläisenä ilmiöstä kuva ;) Mut ei vaiteskaan, kivaa oli, mutta kyllä siitä saa kiittää maratonin järjestäjiä ja kanssakilpailijoita eikä kaupunginosaa. On se vaan elo ja ihmiset aika erilaisia tuolla kuin täällä kotona.

Juomapassit saatiin päivän aikana täyteen ja kaikki rastitkin suoritettua kilpailuajan puitteissa. Sitten vaan jännitettiin lopputuloksia ja kun tiimissämme oli mukana 3 maratonensikertalaista ja vain yksi paikallinen, niin emme odottaneet ihmeitä. Vaikka tiimillä kyllä pelitti aika kivasti yhteen.

Ja me voitettiin!!! Taakse jäi seitsemän muuta joukkuetta ja jokainen meistä viidestä joukkueen jäsenestä sai alla näkyvän palkinnon; 20 € arvoisen sellaisen :D Sillä saa jo jotain kivaa esimerkiksi parin viikon päästä koittaviin tupaantulijaisiin!

1 kommentti:

  1. Hyvä Korson pyövelit! :D

    Melko pitkä päivä kyllä, mut varmasti oli hauskaa! Tuolla Brodessa oon käyny kerran itekin, oli just sellanen mainio lähiökuppila :)

    VastaaPoista