12.9.10

Kodin kastajaiset

Ei oo ehtiny blogata ku on pitäny miettiä, järjestää ja stressata tupareita viimeset pari viikkoa :)
Nyt ne on sitte ohi, ja olihan kemut! Tietenkään kaikki ei ollu valmista vielä iltakuudelta, jonka olin ilmoittanut ajaksi jolloin saa jo saapua. Onneksi ekat vieraat saapuivat vasta puoli seitsemän hujakoilla, joten armonaikaa oli just ja just sopivasti.

Tällä viikolla olin ostanut kukkia sekä sisälle että parvekkeelle, boolitarvikkeita, kynttilälyhtyjä, ruokaa ja vähän lisää ruokaa, jotta koti olisi juhlissa edustuskunnossa.

Niin, ja siirsinhän mä vähän huonekalujakin; kirjahylly sai luvan siirtyä makkariin ja vanha klaffilipasto makkarista paremmalle paikalle olkkariin. Tuli olohuoneesta vähän rauhallisemman olonen kun täpötäysi ja sekavalla tavaralla täytetty hylly ei möllötä siinä telkkarin vieressä.


Olin odottanut, että kisut viettäisivät koko illan makkarissa piilotellen kun paikalla on paljon ihmisiä ja kohtuullisesti tästä johtuvaa melua. Mutta ei, siellähän ne hengas meidän kaa olkkarissa lähestulkoon koko pitkän illan :) Peanut piti huolta ettei ikkuna pääse karkuun.

Suolasen napostelun jälkeen päästiin itse asiaan, eli vanilja- ja suklaacupcakesien kimppuun. Ne teki tosi hyvin kauppansa, ja taas tuli todistettua että suklaa on suositumpi kuin vanilja.

Kaikki kutsutut eivät päässeet tällä kertaa paikalle, mutta olihan meitä silti yhteensä yli kymmenen. Ihania ihmisiä, ihania kortteja ja oikein mukavia tupaantuliaislahjoja kuten pullo tummaa rommia lähestyvää talvea ja kuumia toteja varten :) Muita lahjoja kuvissa alla.Ihan iltayhdeltätoista ei päästy asunnosta ulos, kuten olin naapureille vähän aavistellut lapussani, mutta minkäs sille voi kun Rock Band vie mukanaan! Lähdettiin sitte puoli yks... Ja keskustaan vei tie ja päästiin vähän laittamaan jalalla koreasti; tappiin saakka. Snägärin kautta taksilla kotiin ja vällyjen väliin puoli kuudelta tänä aamuna. Sunnuntai menikin sitten mukavasti yövieraiden kanssa aamu(iltapäivä)palaa nauttien ja kotia siistien. Ehdinpäs kävästä kaupungissakin dagen efter -limpparilla kaverin kanssa vielä ennen kuin kaikki kaupat sulki ovensa.
Nyt nukkumaan ja uutta viikkoa kohti!

2 kommenttia:

  1. Tunnelmallisia kuvia, kiva että oli kivaa! Harmittaa kyllä, etten päässyt mukaan kemuihin... mutta onhan tässä siellä jo rampattukin ;) ja tuun sitten taas viimeistään marraskuussa!

    VastaaPoista