29.9.10

Ihanuuksia mielen ja elon piristykseksi

Kaksi kuukautta. Niin kauan olen ollut tässä asunnossa yksin. Miten aika tuntuukin menneen niin nopeaan, että on vaikea uskoa D:n muutosta olevan vasta 2 kk. Voin kai sen täällä sanoa; mulla on vähän ikävä...

Nyt mulla on sitten "surukengät". Ihanat kaunokaiset, jotka ostin kun D lähti. Ne muistuttaa mua aina ja ikuisesti tuosta kamalasta päivästä.Ensimmäiset puralopezini <3 Kauniit, käytännölliset töissäkin, mukavat jalassa. Ei paljon enempää voisi toivoa.


Ihanat farkut, samaa mallia kuin vuosi sitten ostetut (ja suosikeiksi muodostuneet) mustat. Sellaset tummansiniset, joissa on mukava häivähdys harmautta.

Lauantaina pikaisella kaupunkikierroksella näin myös tuon Marimekon clutchin ihanissa syysväreissä. Mätsäis aika kivasti noihin kenkiinkin, jotka ostin sinä päivänä kun D lensi pois. Vielä saman päivän aamuna D sanoi, että voin mennä kyllä kenkäostoksille, koska kaikkihan tietää että tykkään kengistä ja D:kin ajatteli että niiden kattelusta tulis mulle parempi mieli.

Kävin tänään töiden jälkeen ihastelemassa nojatuolia eräässä vanhojen tyylikalusteiden kaupassa. Kolahti aika lujaa. Se on varauksessa mulle muutaman päivän, pitäisi ilmottaa mitä teen. Olisiko tämä se tuoli, jonka vanhemmat mulle tuparilahjaksi antaisivat, kun nojatuolin ostoa ehdottivat... Tuo olisi samalta aikakaudelta kuin ruokapöytä ja tuolit. Ja saisi olla ihan yksin olohuoneessa, mitään samanlaista, -oloista, kevyen metallista ei asunnossa olekaan. Mitenhän tässä käy? :)

3 kommenttia:

 1. Voi muru.. kyllä se aika rientää hirmu vauhtia. Ei oikein perässä tahdo pysyä.. mut täytyy myöntää et sulla on kyllä aivan huippu tyylitaju! :) Hyvä valinta vaikuttais olevan tuo tuoli! Mut älä kaikkea hamstraa.. sulla kun on tuo 3-kerhoonkin liittyminen tulossa piakkoin ;)

  VastaaPoista
 2. kyllä se rientääkin. onko siitä jo niin kauan? saa olla ikävä. ja retail therapy on aika hyväksi havaittu täälläkin :) kiva kun löysit ne farkut :)

  VastaaPoista
 3. M: Ei tässä kauheesti sais muutenkaan ostella, joten koitetaan jättää jotain kauppaankin ;)

  hanska: Kyllä pieni shoppailu on aina paikallaan!

  VastaaPoista