24.9.10

Sano Fazer, kun haluat hyvää

Oli kyllä sen verta makea työpäivä tänään, että pakkohan siitä on vähän päästä hehkuttaan. Nimittäin päivän ainut palaveri pidettiin erään suomalaisen makeis- ja leivonnaistuotteiden valmistajan tiloissa. Käytiin tiimikaverin kanssa katsastamassa tulevan joulukauden uutuudet ja miettimässä mitä suklaita valitaan yrityksen tilausvalikoimaan.

 

Saimme mukaamme vaaleanpunaisen kassin täynnä kaikenlaista namia, esim. pussillisen uutuus-Panttereita, levyn cashew-suklaata, caramel-Geishaa, votkakonvehteja ja Tutti Frutti -purkkaa.


Mua ei sais päästää karkkifirman tehtaanmyymälään - ei ainakaan lompakon kanssa. Ostin sitten vielä halvalla vähän jotain lisää.


Cocoa nibs - ja chilisuklaalevyt, ja nuo jo hyväksi havaitut Exclusive-sarjan patukat :) Sitten vielä poistopussi Ässämix-lakuja ja kolme pikku karkkipussia, ni onpahan kaapissa parin leffakerran verran herkkuja ainaki.


Ne taitaa tehä siellä jotain leipomiskamppistakin, kun toisesta saamastamme paperipussista paljastui oikein kunnon metallinen katedraalikakkuvuoka ja silikoninen nuolija. Häpihäpi, pitää varmaan testailla piakkoin...

1 kommentti:

  1. Nam :) Hyvältä vaikuttaa, nuo Exclusivet on oikeesti huippuhyviä!Joko oot kokeillu kakkuvuokaa? Mukavaa päivää sulle ja terkut kummipojalta!

    VastaaPoista