10.10.10

101010Eihän sitä kauppaan voinut jättää, kun sain työkaverin värvättyä tuolin kotiinkuljettajaksi viime tiistaina. Siinä on tosi mukava istua, joten kyllä hyvä suunnittelu vaan on hyvää suunnittelua. Ja on se niin kaunis.


Ihastuin palavasti myös erääseen Marimekon kankaaseen torstai-iltana liikkeessä piipahtaessani. Nanuk vei mennessään, mutta koepalaa kotona tsuumailtuani tajusin, että ei se valitettavasti passaa makkariin verhokankaaksi. Seinällä jo lirkuttavat linnut ei kaipaa seurakseen jääkarhua, on karhu kuinka söpö tahansa. Jatketaan siis kattelua, jospa joku passeli kangas jostain löytyy.


Kuvausassistentti on aina paikalla siellä missä tapahtuu... makkarissa ja olohuoneessa :)Ja näin edetään rennon, mutta ihan onnistuneen, viikonlopun vietosta taas uuteen viikkoon. Koti on siisti ja vaatekaapitkin tuli vihdoin ja viimein laitettua järjestykseen muuton hätäisen kassien tyhjennysoperaation jäliltä!

2 kommenttia:

  1. voi kun mullakin on hirvee sisustusinto päällä, harmi vaan kun ei ole vielä 100 % varmuutta siitä että mikä kämppä se sisustuksen kohde sitten on :D ihana miettiä kaikkia verhoja kun ei nyt oikeastaan voi tietää että mihin ne sitten ripustaa. yksi aika varma ehdokas on kuitenkin jo, mutta siitä ei varmaan saisi puhua ettei se jinxaannu enkä saakaan sitä :D

    VastaaPoista