17.11.10

the Giant Cupcake

Kärsimättömät lukijat, jotka haluaa ehkä nähdä tuon otsikossa mainitun suuren leivonnaisen, voivat siirtyä suoraan postauksen loppuun :)


Paketteja hain kotiin vaikka viimeviikkoisessa kamalassa vesi-räntäsateessa! Pakkohan ne on heti hakea kotiin, sen verta kärsimätön kyllä olen.


Silk underwear -drinksu baarissa, jossa en ole ennen käynyt sai toimittaa jälkkärin virkaa sinä virallisena synttäri-iltana.


Lahjaksi sain esimerkiksi tämän mukin, josta tuli heti uusi suosikki; sillä on kokoa ja näköä!Kakku numero yksi: suklaamoussekakku. Se syötiin työporukalla keskiviikkoiltapäivänä eikä yhtään jääny yli. Kaveriksi taas vähän kuplivaa :)

Ihanat vaaleanpunaiset ruusut tuli kotiintoimitettuna rakkaalta ystävältä Luxista ♥


Ja tämä kaunotar paljastui Marimekon raitapaperista... Olinhan sitä jo täällä blogin puolellakin ihaillut :) ja ystävä oli napannut ideansa täältä. Ihana lahja, ihanalta ystävältä.


Perjantai-iltaan saakka jaksoin odottaa bileitä ja tanssimista. Harmillista kyllä, suurin osa kutsutuista ei päässyt paikalle, mutta kyllä meillä oli tyttöjen kanssa nelistäänkin tosi hauskaa! Vähän suolaisia herkkuja ja kivoja drinksuja, joiden voimalla jaksettiin tanssata pilkkuun asti tanssilattialla.Tunnelmakuvaan perjantai-illalta on hyvä päättää sekalainen lahjojen ja herkkujen kuvakavalkadi. Oli ihanat synttärit eikä juuri nyt harmita yhtään olla jo näin "vanha"!

2 kommenttia:

  1. voi kun kuulostaa kivalta! harmi kun tätä välimatkaa on sen verran ettei täältä oikeen pysty joka hippoihin lähtemään - onneks tavataan kuitenkin ens viikolla! pus!

    VastaaPoista
  2. Mahtava cupcake! :) Ihana, että lahja oli mieluinen! Terveiset täältä ja tullaan sinne tän viikon ke-iltana, joten toiv. päästään näkeen loppuviikosta! Halit! <3

    VastaaPoista