27.11.10

Let It Snow


Sain viikko sitten ekat jouluiset jutut esille, kun kannoin joululaatikon kellarista yläkertaan. Aattelin tolle huomiselle ekalle adventille jättää jouluvalojen virittämisen; en oikein tiiä miten ne tässä uudessa asunnossa laittasin.Talvi! Lunta! Jee :D


Kiirettä, kiirettä töissä ja niin pitkään jatkunu kurkkukipu, että kolmeen viikkoon ei oo päässy reenaamaan. Tällä viikolla lääkäri kurkkas kurkkuun ja antoi luvan ensi viikolla mennä taas jumppaamaan, kun vielä viikonlopun lepään. Pirulaisia tämmöset virukset.


Vaikka paukkupakkanen viilentää kodin hiukka turhankin kylmäksi (maanantaina pitää kyllä soittaa isännöitsijälle ja valittaa asiasta), niin kylmän mukana tulee välillä vähän auringonpaistetta. Ihanasti aurinko valaisi makkarin seinää tänä aamuna.


Viikonloput tulee joka viikko enemmän ja enemmän tarpeeseen, onneksi vapaata on aina vähintään kaksi päivää, jotta ehtii rentoutumaan sekä tekemään jotain kivaa. Tänään kokoonnutaan illalla japanilaiseen ravintolaan juhlistamaan ystävän valmistujaisia ja saan juhlavieraista yhden sitten yökyläänkin :) Kiva sunnuntaiaamu siis tiedossa mukavassa seurassa. Kissatkin saa taas oikein kunnolla paijjausta; ne tykkää mun yövieraista kanssa.

Pointtia postauksesta on kai turha hakea, teki vaan mieli vähän tänne jotain laittaa, en ole blogini sinua kokonaan hyljännyt ;) Enkä teitä ihanat ihmiset, jotka kuitenkin tätä käy aina sillon tällön lukemassa. Monsteri nyt vaan on ollu vähän overwhelmed viime aikoina. Yks ressi on ollu firman hiihtoreissun järkkääminen tälle talvelle,kun heräsin tällä viikolla siihen, että pitäs varmaan jotain mökkejäki varata...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti