13.1.11

Suksi luistamaan

Nyt on skimbakamppeet kasassa! Hain työpäivän päätteeksi Matkahuollosta laskettelusukset ja monot, jotka iskä oli ystävällisesti noutanut Rukalta Ouluun uutenavuotena. Iskä osti niille komiat suojakassitkin, joten kyllä nyt kelepaa lähtä rinteeseen. Tietty pitää sukset vielä kiikuttaa huoltoon, jotta kantit saadaan puremaan ja sukset luistamaan.
Tiistaina päätimme työkavereiden kanssa, että lähdemme kahden viikon päästä kumminkin laskettelureissuun. Niin työkaverimme olisi halunnut; että pidämme hauskaa yhdessä. Tahkolle siis bussikyydillä viikonlopuksi. Toivotaan vaan, että ei tuu kamalan tuimat pakkaset. Eikä olla liian suru puserossa, ainakaan ihan koko viikonloppua.

Onpas kyllä mahtava, että huomenna on jo perjantai. Melkein on kunnialla selvitty jo vuoden 2011 ekasta täydestä työviikosta. Ja jumpassakin oon jaksanu jo kaks kertaa käydä, mutta vielä yhden päässä on viikottaisen tavotteen täyttyminen. Sunnuntaille onkin paikka varattuna BodyCombat-tunnille, joka on vihdoin rantautunu Helsinginkin Motivukseen :) Lauantaille ei olekaan mitään suunnitelmia, mikä on kiva. Voi vaan laittaa ruokaa, leipoa ja vaikka siivota ja pyykätä; musta tollanen kodinhoito on tosi rentouttavaa. Perjantai-ilta menee leffassa, ihan suosikkipuuhaa. Mennään tyttökaverin kaa kattoon Vares. Eikö se tapahu Turussa? Odotan oikein, että pääsen bongaamaan tuttuja paikkoja!

2 kommenttia:

  1. meinasinkin kysyä että ootteko silti menossa. kissavahti siis skarppina asialla :)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan teille hyviä kelejä laskettelureissulle! Ja iloa ainakin ripaus, vaikka haikeaahan se varmasti on..
    BodyCombat on kyllä ehdottomasti parasta Les Millsiä.. voi kun itsekin pääsis testaamaan sen täällä. Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista