7.1.11

Vapaapäivän ihanuuttaVaikka aamu ei alkanut ihan suunnitellusti*, niin se muuttui takaisin hyväksi, kun aamupala oli valmis. Banaanipannukakkuja, tomusokeria ja kiiviä, NAM. Kaveriksi kahvia uudesta muki-ihanuudesta, Nanuk ♥ Viihteeksi uusin jakso suosikkisitcomista.

Kovasti ei suunnitelmia vapaalle ole, muuta kuin että eteisen peiliä voisi vähän käydä jostain kattelemassa ja sen jälkeen sitten steppiin hikoilemaan. Josko iltasella sitten kävisi vaikka vikan Stieg Larssonin kimppuun, kun sain sen lainaksi työkaverilta keskiviikkona. Kamala tiiliskivi näyttää olevan, joten toivottavasti pääsen pitkälle jo viikonlopun aikana. Jottei käy niin kuin edellisen osan kanssa, joka oli kesken melkein kahdeksan kuukautta! Ei vaan tuu luettua sitten kun nuo työhommatkin painaa päälle normaaliin tapaan.

Ollaan onnellisia tästäkin uudesta viikonlopusta, niin kuin pitäisi muistaa iloita jokaisesta päivästä. Puss!

*olin unohtanu laittaa keskiviikkona töistä lähtiessä Out of Office -viestin päälle, joten iso pomo soitti puoli 10 ja herätti, vapaapäivän aamuna. Yäk.

1 kommentti:

  1. Voi minkä näköinen annos, NAM! Tuo ei voi olla hyvää, sanois mies :) Rillit huurussa katotaan meilläkin aina, tosin vähän aikaa sitten muistin vasta viime minuuteilla mitä jäi väliin, nyyh :)

    Ei kivaa noi työpuhelut vapaalla. Miusta taas tuntuu että omalla työpaikalla ne ihmiset joita mie yritän tavoittaa on aina lomalla. Tai siis enemmänkin että yritän aina tavoitella sitä ihmistä joka on lomalla... Noita out of office -viestejä tulee siis luettua tämän tästä.

    Olisin halunnut kommentoida jotain edelliseen postaukseen mutta en tiedä mitä sanoa. Paitsi että olet rakas.

    VastaaPoista