12.2.11

Lorvimislauantaita vaan

Värejä, makuja ja auringonpaistetta. Mukava lauantai takana, vielä pitäisi työhakemusta kirjoittaa, mutta kaippa sen ehtii vielä huomennakin. Ei mitään suurta muutosta työn saralla kuitenkaan, haen määräaikaista sijaisuutta eräällä toisella osastolla meidän firmassa. Toisi kivaa vaihtelua töihin, kun olen nyt kuukautta vaille kaksi vuotta ollut nykyisessä hommassani.Unenpuute vaivaa edelleen. Rauhattomat yöt eivät ota loppuakseen. Siispä kotiin lähti kauppareissulla herkulta kuulostava kamomillatee. Pitää vielä illalla testata. Toivottavasti se tekee tehtävänsä ja saisin nukuttua aamulla ainakin yhdeksään.Ihana ystävä Luxista lähetti mielenkiintoisen, mutta ah niin ihanan turhakkeen uudenvuodenlahjaksi: tuoksujauheen imurointiin! Nyt olen kahdessa viikkosiivouksessa muistanut sitä käyttää, ja kiva tuoksuhan siitä kotiin leviää normaalin tunkkaisuuden sijaan. Peanutiakin hiukka kiinnosti uusi purnukka :)

Pakko kertoa vielä ihan parhaasta alelöydöstä!
Lisää kenkiä en oo tarvinnut enää vuosiin, mutta "tarvitsemistakin" on monenlaista :) Kun törmäsin maanantaina kaupassa kenkäihanuuksiin, jotka olivat vielä 80 % alessa niin olihan ne pakko hakea kotiin perjantaina töiden jälkeen. Nythän on niin, että kengät ovat samanlaiset kuin ihanuudet, jotka ostin vuosi sitten samaisen liikkeen alennusmyynnistä, mutta vaaleina. Silloin alea oli vaan 50 %, joten nyt kävi vielä paremmin. Ja kun tietää miten pehmeää nahkaa ne ovat, ja miten mukavat jalassa ei tarvinnut ihan kamalasti miettiä kannattaako 25 euron sijoitus.


1 kommentti:

  1. Missä välissä ne kaks vuotta ehti pyörähtää.. hurja vauhti ajalla. Saahan niitä ihanuuksia olla niin tuoksuja kuin kenkiäkin, mukavasti piristävät päivää! :) Ja aina sitäpaitsi löytyy hyvä syy uusien kenkien hankintaan.. ;)

    VastaaPoista