30.4.11

Parvekeprojekti osa 1

Ennen:

 Jälkeen:Rumanlikainen betonikaide on maalattu (ihan ite) ja oikeaan kokoon leikattu terassimatto on laitettu kamalien puulaattojen tilalle (myös ihan ite).

Seuraava vaihe onkin sitten vaikeampi; sopivien kalusteiden hankinta. Vähän olen jo kaupungilla katellu ja mielessä kuvitellu, mutta mitään ei ole vielä hankittu. Saa siis vappuvieraanikin tyytyä sisältä raijjattuun Aalto-jakkaraan jos meinataan partsilla aattoiltana (sima-) samppanjalasin kaa istuskella :)

Sitä ennen pitää ehtiä vielä ruokakauppaan, jotta saadaan vähän suolastakin mahaan ennen kuin paistetaan ihan omat munkit kotitekoisen siman seuraksi. Hauskaa vappua!

3 kommenttia:

 1. hauskaa nähdä, miten jo selkeytetty väritys tuo viihtyisyyttä.

  Meilläkin on (puutarha)kalusteet mietinnässä. Tosin meillä eniten vaikuttaa hinta - mie en ole mikään sisustaja, ja kun kyse on talosta erillään olevasta ulkoterassista niin ehkä sillä ei ole niin hirveää väliä. Puuta kuitenkin, ei varmaankaan metallia ja takuuvarmasti ei muovia!

  VastaaPoista
 2. Hieno! Hyvin oot saanu tehtyä ton parvekkeen! :) Joko on löytyny kalusteita?

  VastaaPoista
 3. Aino: Kyllä tuo hinta on aika suuri tekijä mullakin, kyseessä kun nyt ei ole edes sisätila! Mä oon kallistumassa metallin puoleen, kun ei ruostumisestakaan tartte olla kovin huolissaan. Muovia ei missään tapauksessa mullekaan!

  M: Kiitos :) Kalusteideoita on, mutta mitään ei oo hankittu. Tarkotus ois vähän täälläkin pollata, että mitkä ois kivat. Kunhan vaan saisin aikaseksi postauksen tehdä...

  VastaaPoista