7.5.11

Parvekeprojekti osa 2: kalusteajatuksia

Kuva: http://www.finnishdesignshop.fi/
Tanskalaisella merkillä Hay on tosi kivoja juttuja, joista olen jo pidemmän aikaa katellut tuota Hee-nojatuolia parvekkeelle lököilypaikaksi. Siihen kun ottaa pari tyynyä ja vaikka peiton, niin avot.

Haluan partsille mieluiten metallisia kalusteita, kun muovi ei käy ollenkaan (liian kevyitä ni kissat kaataa) ja puu on musta vähän tylsä (ehkä). Ja monenlaisia metallisia löytyy vaikka missä väreissä! Haluaisin parvekkeelle värejä ja niiden kautta kotoisen fiiliksen. Ja kukkia myös, totta kai. Saa vaan nähdä miten nuo katit pelargonioihin suhtautuu...


Kuva: http://www.fermob.com/
Välillä haaveilin jo tuollaisesta bistro-setistä; kaksi tuolia ja pikkupöytä jossain herkkuvärissä. Mutta noissa tuoleissa pitää istua niin suorassa, vähän kuin kirkonpenkissä enkä mä sellasta oloa halua kenenkään mun partsilla saavan. Yksi löhötuoli, koska asun yksin ja eipä tuolla kapealle parvekkeelle oikein useampaa mahtuskaan, pari metallista herkullisenväristä jakkaraa ja kukille joku hylly. Siinäpä se taitaa olla. Nyt vaan pitää hommata nuo kaikki :) Sain kuningasidean eilen kun jälleen työkaverin kanssa tästä projektista juttelin, että maalaan ikivanhaa Lundiaani ja saan siitä tarvittavan hyllyn. Eikä maksa kuin maalin verran.

Kuva: http://www.alessi.com/
Vapun alla pidettiin tiimin kanssa henkilöstökyselyn tulosten purkutilaisuus keskustassa, jonka jatkoksi saatiin ihana kolmen ruokalajin lounaskin firman piikkiin. Mutta siis kun kerran oltiin jo valmiiksi keskustassa perjantaipäivänä, niin käytiin kiertelemässä vähän Fredan kauppojakin päivän päätteeksi. Alessilla bongasin uuden (siis mulle uus, en ollu ennen törmänny) kissanruokakupin! Kai tuo nyt on muidenkin mielestä aivan mielettömän söpö? Oishan se kiva jos kissimirreille olisi oma vesikuppi parvekkeellakin... Päivittäiset nappulathan on syöty alusta asti design-kupeista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti