11.7.11

Parvekeprojekti osa 4: bileet!

Tadaa!


Vaaleanpunaiset lahjakukkaset


Parveke on käyttövalmis! Tuolin tilasin netistä, pitkään sitä ihasteltuani.Ja mietin, että se sopii sitten talveksi vaikka olohuoneeseen, kun partsikausi on ohi. Joku paikka piti parvekekukille keksiä, joten maalasin ihan ite vanhoja lundioita partsikäyttöön sopiviksi, jotta eivät ole niin ankeat mäntyiset enää. Ja väriä pitää parvekkeella olla!

Sitrusliköörimarinoidut hedelmät crème pâtisserie -kiisselin päällä; NAM

Rocky road brownie
Pitihän sitä sitten kekkeritkin pitää, parvekkeen kunniaksi (ja sain syyn leipoa). Lauantai-iltana sitten nautittiin kauniista kesäsäästä ja makeista herkuista mun luona. Leivoin edellisestä Ruoka & Viini -lehdestä löytämieni reseptien mukaan hedelmätorttua ja brownieseja; molemmat onnistu ihme ja kumma! Onneksi noita jälkimmäisiä jäi vähän ylikin niin saan vielä useana iltana suun makiaksi... Voi vaikka lämpimänä iltana ottaa seuraksi lasillisen viiniä, sitäkin kun vieraiden toimesta jääkaappiin vähän jäi :)

3 kommenttia:

 1. Partsi näyttää hienolta ja nuo lundiatkin on onnistuneet, kiva väriskaala :) Täytyy sanoa, et nuo sun tekemät herkut näyttää todella herkullisilta, mutta niin kuin aina sinun tekemät leipomukset :)

  VastaaPoista
 2. Millainen resepti siinä oli noihin browniesiin? :) Ihanan pirteä blogi!

  VastaaPoista
 3. M: Kiitos kauniista sanoista ja ihanaa nähä lauantaina!

  Miramekko: Kiva kun kävit lukemassa!

  VastaaPoista