22.7.11

Yksi resepti mielialan kohottamiseen

Aika perinteinen mielenparannuskeino naisille lienee shoppailu. Käytin keinoa menestyksekkäästi eilen illalla, kun klikkasin kotiin kolme mekkoa alennusmyynnistä. Ja hups, heti tuli parempi mieli :D


Kesähän on vasta puolessa, mutta nämä mekot ostin vähän niinkuin syksyä varten... Tietty jos nykyiset helteet jatkuu vielä elokuussakin, niin totta maar otan mekot heti käyttöön! Tiedossa on unelmien reissu Suomen synkimpänä vuodenaikana jonnekin kauas ja lämpimään! Ja siellä on kuulemma niin kallista, että mitään ei kannata ostaa. Joten pitäähän mulla olla lähes kahdeksi viikoksi nättiä päällepantavaa.


Kaikki kuvat täältä
Kaksi ekaa on trikoomekkoja, joten varmasti mukavia päällä helteelläkin. Osaan kyllä kuvitella tuon ekan päälleni jopa syksyllä; sukkisten ja villatakin kanssa. Täysipituista kesämekkoa mulla ei olekaan ollut sitten 90-luvun, mutta nyt sellainenkin on postissa tulossa. Tuota samaista pitkää ajattelin jopa serkkuni häihin, jos koko osuu kohdalleen ja toimitus tulee perille ensi viikolla kuten nettisivut antavat olettaa. Mekko on silkkiä, joten kauniilla kengillä ja koruilla siitä saa varmasti juhlakelpoisen.

Aivan älyttömän ihania mekkoja olisi ollut tsiljoona muutakin, mutta ei sitä kaikkea (kai?) voi saada. Käykää te klikkaamassa ostoskoriin jotain kivaa ja kaunista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti