23.8.11

Fly Away

Olen onnellisesti kesälomalla! Vihdoinkin! Perjantaina läksin töistä kahdeksi viikoksi (myöhäisille) kesälaitumille. Ekan viikon olen ihan kotosalla ja ilman sen kummempia aikatauluja, mitä nyt neljään Espoo Ciné -leffaan on lippu plakkarissa :) Niistäkin on kyllä kolme jo takanapäin. Tuommoisella leffasyyllä saa itsensä mukavasti hilattua pyörälenkille siinä samalla.


Mutta jo viime torstaina olin ihan lomafiiliksissä kun lähdettiin töistä heti lounaan jälkeen kohti Malmia ja lentokenttää. Pääsin lentämään sekä pienkoneen että purjelentokoneen kyydissä :) Kaksi ihanaa työkaveria harrastaa lentojuttuja; toinen moottorikoneita ja toinen moottorittomia.

Iltapäivän ja illan tunnelmia runsaan kuvakavalkadin muodossa alla. Oli ihan mahtavaa nähdä Helsinki ilmasta käsin ja nauttia radiohälinästä, kun oikein mitään ei niistä jutuista ymmärrä ;) Valitettavasti en ehtinyt olemaan purjelentokoneen kyydissä itse kuin 20 minuuttia, kun kuurosateet tuli ja häiritsi. Mutta kivat oli nekin minuutit, ei tullut edes paha olo vaikka aika tiukkaa kierrosta ne koneet tekee kun yrittää saada korkeutta ilmapatsaassa.

70-lukulainen pienkone teki kyllä ehkä jopa isomman vaikutuksen tällä kertaa. Jotenkin niistä nahkapenkeistä ja kaiken maailman mittareista tuli mieleen mun pikku-Fiat 600, joka oli samalta vuosikymmeneltä. Ja olihan se hienoa istua menolennolla etupenkillä ja nähdä kaikki lähtövalmistelut sun muut niin läheltä ja kuulla säätiedot koodikielellä ja lennonjohtojen ohjeet. Hih. En kyllä niistä juurikaan ymmärtänyt, mutta hyvä kun pilotille kaikki oli selvää pässinlihaa! Olipahan mahtava reissu ♥

Lomalla on kyllä mukavaa, kun voi valvoa jos huvittaa ja nukkua aamullakin vähän pitempään. Nyt nautinkin tuosta vapaudesta sohvalla löhöten, seurana vaihtelevasti yksi tai kaksi kissaa, ja katson vihdoinkin Linnunradan käsikirja liftareille -leffan. Namin virkaa saa toimittaa eilen leipomani blondibrownie.

Roger that.

1 kommentti:

  1. Sulla on oikein lennokkaissa tunnelmissa alkanu toi loma :) Upeita kuvia, jännittikö ollenkaan pienkoneiden kyydissä? Ihanaa lomanalkua ja nähdään pian muru!

    VastaaPoista