4.9.11

O'ahu mua odottaa

Tiedättekö miten joskus tuntuu siltä, että tekemistä ja mietittävää on niin paljon ettei tiedä mistä aloittaisi? Ja ainakin minulla, tuollainen liian pitkä to do -lista aiheuttaa lievää ahdistusta ja tekisi mieli vaan maata sohvalla ja olla. Kuluva viikonloppu on ollut sellainen. Tietty osa ahdistuksesta johtuu varmaan siitä, että kesäloma on tältä erää ohi ja huomenna on edessä paluu työpaikalle...

Mutta kaiken tuon ahdistuksen keskellä on onneksi myös jotain mitä odottaa; nimittäin seuraavaa lomaa :) Sain tämänviikkoisen Oulun reissuni aikana postissa tilaamani kirjan ja taidankin viettää sunnuntain yhtä laiskoissa tunnelmissa kuin eilisenkin, eli tuota kirjaa lukien sohvan nurkassa teekupposen kanssa.


Sain yllättäen mahdollisuuden viettää pari viikkoa Havaijilla,ja kun sain sovittua töistäkin lomaan niin pakkohan siihen oli tarttua! Lentoliput on hankittu (ja nyt jopa maksettukin, kun perjantaina tuli vihdoin luottokorttilasku) ja ne uudet kesämekotkin odottavat pääsyä tositoimiin, joten enää tarvitsee vaan miettiä mitä sitä haluaisi mahdollisesti matkalla tehdä. Muuta kuin istua rannalla siemailemassa Mai Taita ja ihastella auringonlaskua ;)

Ehkä nämä vajaat kaksi kuukautta töissä ennen lomaa menee ihan mukavasti, kun tietää mihin sitten pääsee. Piiitkä lento edessä 29.10, hih.

1 kommentti:

  1. <3

    oon niin kade siitä havaijista mutta voi että sulla on siellä varmaan I-HA-NAA!!

    VastaaPoista