23.9.11

Shopping with the Girls

Ja taas on viikko hurahtanut melkein huomaamatta ja on jälleen ihana perjantai! Flunssasta oon nyt toipunut, mutta vielä en ole uskaltanut lähtä urheilemaan. Taitaa mennä maanantaihin sen alottaminen, koska viikonlopulle on muita suunnitelmia. Sain tänään äitin ja kummityttön Oulusta viikonloppuvisiitille :)

Luvassa on monenlaista kivaa: tortillaperjantai rennosti mun luona, huomenna shoppailua + Lainahöyhenissä-musikaali ja sunnuntaina löhöilyä + leipomista ennen kuin vieraiden tartteekin jo siirtyä lentokentälle.

Toivon, että siinä 13-vuotiaan kummityttöni vanavedessä ehtisin itekin vähän katella ja kokeilla kivoja juttuja kaupungilla, kuten esimerkiksi nilkkureita. En oikeasti varmaan "tarvitse" uusia nilkkureita, mutta kun mulla ei oo semmosia matalia ollenkaan. Ni eikö se nyt ole tarve jos mikä?
Alla muutamia pareja, jotka saisivat mielellään muuttaa meille...Camperilla olisi nämä ihan täydelliset, mutta kun en ole niitä missään livenä nähnyt enkä päässyt sovittamaan (lempikauppa ei ole ottanut niitä syksyn valikoimiin täällä, byhyy) ja nettikaupastakin on koot loppu, ni voivoi.


Jos vois ottaa kahet niin matalien lisäksi ottasin heti myös nämä tukevalla korolla varustetut mokkanahkaset ihanuudet.

Mutta nyt nukkumaan kotileffaillan (the Adjustment Bureau) jälkeisissä mukavissa fiiliksissä; tästä taitaa tulla kiva viikonloppu :)

2 kommenttia:

  1. codet on ainakin ihan sun näköiset! ja niitä varmaan löytyykin helposti :)

    mä ostin hiljan noiden dee-nilkkureiden tyyliset mustat ja ne on kyllä ihan loistavat syksykengät! ehkä kuuden sentin tukeva korko niin kyllä kelpaa painella pitkin kaupunkia :)

    VastaaPoista
  2. Nytpä kävikin niin onnellisesti, että Camperit järjesty! Laitoin viestiä heidän nettikauppaansa ja kerroin, että kokoni on loppu. Sieltäpä tuli eilen vastaus, että voivat lähettää mulle erikoistilauksena suoraan varastolta nuo ihanuudet! Eli ens viikolla pitäisi saapua syysnilkkureiden DHL-lähetin kyydissä...

    VastaaPoista