1.10.11

Huilua ja vähän saksofoniakin

Tuntuu, että tänä syksynä on koko ajan orkesteriharjoituksia, kun normaalin yksi kerta viikossa sijaan harjoituksia voi olla jopa kolmet viikossa. Tänäänkin vierähti viisi tuntia konservatoriolla yhteisharjotuksissa kuoron kanssa. Mutta ei se mitään, koska harjoitussuman huipentumana odottaa kaksi konserttia lokakuun lopussa, joissa esitetään Carmina Burana! 


Olen hiukka innoissani tästä uusvanhasta soittoharrastuksesta, jota olen koittanut herättää henkiin helmikuusta asti. Kevätkausi harjoteltiin elokuvamusiikkia ja syksy menee yhteisproduktion parissa. Karonkka on palkintona toisen konsertin jälkeen 22.10 :) Lähestulkoon jokaisissa harkoissa mulle menee kylmiä väreitä kun bassosektio soittaa yksinään, kun jotain kohtaa hiotaan. Ja ne trumpetit!

Tänään tulin reeneistä kotiin niin innoissani, että kaivoin jopa saksofonin esiin ja yritin saada siitä äänen ekaa kertaa yli 15 vuoteen. C-duuria vaan hinkkasin eestakaisin muutaman kerran ja sekin riitti saamaan posket kipeiksi. Seuraavaksi pitää ettiä netistä sormituskaaviot, jotta muistais miten niitä muitakin ääniä torvesta saa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti