1.8.12

Gonna chase the clouds away

Miten hieno ilta eilen olikaan! En koskaan ole ollut vastaavanlaisessa konsertissa, vaikka monissa olenkin vuosien saatossa käynyt. Miten joku voi jaksaa kymmenien vuosien kiertämisen ja keikkailun jälkeen vielä rokata melkein viisi tuntia heinäkuisessa kesäillassa, kiertueen viimeisessä kaupungissa! Ihmeellistä, mutta ihanaa :) ja onneksi sain olla paikalla.

En tuntenut jokaista kappaletta, jokaista lyriikkaa, mutta se ei estänyt mua heilumasta, hoilaamasta ja huutamasta mukana. Tässä kävi niin kuin viisitoista vuotta sitten Olympiastadionilla U2:sen konsertissa: Minusta tuli fani, kertaheitolla. Näin ne live-esiintymiset muhun vaikuttaa.

Brucea odotellaan...

Mahtavia, tunteita herättäviä kappaleita riitti kymmenittäin. Yksi sai kyyneleetkin valumaan poskia pitkin. Mutta en halua sitä kappaletta tähän linkata, vaan jonkun iloisemman ja hyviä fiiliksiä tuovan biisin. Aivan ihana kappale:

2 kommenttia:

  1. Ihanaa monsteri, et jaksat aina kaikkea uutta ja innostavaa! :) Upea kuva ja täytyy myöntää et fiilikset keikasta välittyy hyvin ton biisin myötä. Mitä ilmeisimminkin huippukeikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Huippukeikka tosiaan! Terkkuja sinne koko perheelle; parin viikon päästä jo nähhään!

      Poista