10.8.12

Uusilla huudeilla

Nyt ollaan oltu keskusta-asukkeja kisujen kaa melkein kaksi viikkoa. Kummasti on ehtinyt kahden Haaga-vuoden jälkeen unohtua, miten paljon liikenteenmelu voi häiritä (Larussa bussit kulki ikkunan takaa yötä päivää...). Mutta kesän viileyden takia ikkunoita ei onneksi tartte pitää öisin auki. Jotain positiivista siis sään viileydessäkin.

Evakkoasunto on varsin passeli, neliöitäkin lähes yhtä monta kuin kotona ja kaiken kruunaa uudet keittiö ja kylppäri :) Uunissa oon ehtiny jo laittaa mustikkapiirakan, kaurakeksit ja pannarin; hyvin funkkaa!
Olen jo ehtinyt tykästyä myös leffateattereiden läheisyyteen ja shoppailukierroksen helppoon toteuttamiseen, kun kävellen pääsee alle 10 minuutissa vaikka mihin kivoihin paikkoihin.


Kisuille muutto ei ollut yhtä helppo kuin mulle, mutta kahden ekan päivän vaatekomerossa piilottelun jälkeen nekin ovat sopeutuneet ihan mukavasti uuteen paikkaan.


Kauppareissun maisematkin ovat nyt aika erilaiset kuin tavallisesti; jännä miten niinkin arkipäiväinen asia kun ruokakaupassakäynti voi muuttua mielenkiintoiseksi vain paikkaa vaihtamalla! Kävin ihan hötkyilemättä, ja juurikin ympärilleni katsoen ensimmäistä kertaa lähikaupassa vasta tänään.
Ei ollut kiire, koska tänään oli kesäloman eka päivä, juhuu. Pitääkin ruveta miettimään matkalaukun pakkaamista...Suoraa tietä kotiin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti