1.9.12

Vakioihin omansa

Missio tämänpäiväiselle pyöräretkelle oli selvä; löytää sopivat vakiotanssikengät. Nokka siis kohti Kalliota ja tanssitarvikeliikettä, jossa tiesin olevan valtavan valikoiman tanssikenkiä. Kengille tuli tarve, kun keväisen tanssikoulun jälkeen jäi halu jatkaa harrastusta ja nyt sitten reenataan jo ensimmäisiin kilpailuihin!

Syksyn ohjatut treenit alkoivat toissa perjantaina, ja jo eilen tuli vähän sellaista viestiä, että olisi hyvä olla sekä lattari- että vakkarikengät. Ja muilla pareilla meidän E-kilparyhmässä olikin jo vaihtokengät. En mää siitä niin piitannut, mutta kun oma tanssipari kertoi klikanneensa nettikaupasta kotiin kahdet uudet tanssikengät, niin pitihän sitä itekin lähtä kaupoille :) En minä voi valssia lattarisandaaleissa vetää jos parilla on vakiokiiltonahkengät!


Nyt maltan tuskin odottaa ensi viikkoa, kun pääsen testaamaan valssin sujumista umpinaisissa tanssikengissä. Saattaa tulla nyt ihan uudenlaista puhtia askeliin. Ja tango! Se on mun ihan ykkössuosikki kaikista tansseista, ja suosikkikappale on tämä instrumentaalibiisi. Joku siinä vaan on kun musa on vähän mahtipontisempaa ja liikkeet hieman terävämpiä ja kuvioissa on tärkeitä päänkääntöjäkin, joilla koitetaan tuoda tangon karaktääriä esiin. Toivottavasti meidän tango rupeaa sujumaan, niin kiva tanssi se on!

Vähän kokeilin kaupassa jo uusia lattarikenkiäkin, kun nykyiset (käytettynä hankitut) on jo aika kuluneet eikä tuo nirunarumalli ole ehkä mulle se sopivin, kun pikkuvarpaat tahtoo aina karata noista väleistä viimestään jiven aikana :D


Vahvaksi ehdokkaaksi nousi malli nimeltään Karina, jossa ei ole varpaiden mentäviä rakoja ja muutenkin malli on jotenkin hauskannäköinen jalan päältä menevän remmin ansiosta. Opin myös, että minulle sopii erityisesti International-merkin kengät; kaupan maahantuoman merkin mallit oli mulle auttamattoman leveitä. Harmi, sillä valikoimaa olisi ollut vaikka kuinka. Pitää vielä vähän kyllä miettiä tuota ostamista, mutta ajoissa ennen lokakuun puolivälin kisoja ne pitää sitten hankkia, jos meinaa. Täytyy ehtiä sisäänajaa kengät ennen h-hetkeä :)

1 kommentti:

  1. voi kilpatanssijatar :) mulla on välillä kauhea ikävä kilpatanssia ja aina kun alkaa tanssii tähtien kanssa niin meikäläinen liitelee jotain 20 vuotta vanhoja valssimuuvsseja parketin sijaan laminaatilla, oih. onneks on noi koivet niin muussina ettei varmaan oikeasti tarvi enää ruveta ostelemaan tanssikenkiäkin vielä :D

    VastaaPoista