23.8.12

En semesterdag i Åbo

Tintån suklaamuffini
Kesäloman ensimmäinen osa on viimeisellä kolmanneksellaan, ja takana on viikon risteilyloma sekä seitsemisen päivää kotikaupungissa. Risteilystä toipuminen onkin vaatinut enemmän kuin luulin, ja peruin Oulun reissunkin sen takia. Ei ollut ihan kamalan helppoa jakaa hytti viikon ajan vanhempien kanssa... Mutta matka oli kokonaisuudessaan onnistunut; siitä enempi ehkä jossain vaiheessa ;)

Koska tuntuu vähän loman "tuhlaukselta" olla kokonainen viikko kotona, niin päätin tehdä pikavisiitin rakkaaseen opiskelukaupunkiini. Niinpä hyppäsin eilen aamulla junaan ja käväisin lomailemassa sateisessa Turussa. Koska olen itselleni langettamassani shoppauskiellossa, niin keskityin lähinnä syömiseen ja juomiseen; jopa tuliaisetkin on vaan herkkuja.

Nuvolen minttusuklaa- ja crème brûlée gelato
Kiitos Duussille lounasseurasta ja seuraavan lukukokemuksen lainaamisesta. Nautimme oikein makoisat salaatit minulle uudessa jokirannan ravintolassa. Siellä jaettiin myös tuo ekan kuvan namijälkkäri! Illemmalla sain toimia ystävän makutuomarina kaupoissa, kun etittiin uusia, syksyisiä työvaatteita; ehkä musta vois tulla vaikka personal shopper joku päivä, niin kivaa se oli :D

Syötävät tuliaiset Turun kauppahallista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti