6.1.13

Tämä vuosi tuo mukanaan muutoksia

Entinen esimieheni on todella hauska ja valovoimainen nainen, ja hän tekee vuosittain suunnitelman kokeilla tulevan vuoden aikana kolmea uutta asiaa. Minäkin haluan! Koska en niistä perinteisistä uudenvuoden lupauksista perusta, enkä sellaisia tee, niin tämä uuden kokeilu voisi olla enemmän mun juttu.

Vuonna 2013 aion:
 • luoda Pinterest-tilin ja ryhtyä keräämään sinne kaikkea söpöä ja turhaa, mielenkiintoista ja tarpeellista :)
 • kokeilla uusia lajeja, kuten salsa ja juoksu sekä palata lapsuuden lajin, tenniksen, pariin
 • opetella tykkäämään mustekalasta (kalasta ja monista muista merenelävistä tykkäänkin jo)
Joten siinä se on, mustaa valkoisella. Pitääpäs joulukuun lopulla sitten katsoa onnistuinko!

Joulun vietin tuttuun tapaan vanhempieni luona Oulussa, lapsuuden maisemissa. Oli kyllä ihana olla siellä kokonainen viikko, kun ehdin nähdä sekä kummilapsia että ystäviä useaankin otteeseen. Ja tykkäsin kyllä pyhien paukkupakkasistakin!


Ihana iltapäivän valo

Toripolliisi

Kauneimmat joululaulut

Jouluaaton jälkkäri; tein ekaa kertaa kinuskikastiketta :)
Woolly monster (kisujen joululahja)

Äiti teki kisuille nukkumapaikan patterin viereen :)


Joulurinkilät
Nyt kun joulunaika on ohi, olo on aika haikea. Suunnitelmani on olla kesään mennessä jo poissa Suomesta, D:n luona vihdoin ja viimein usean vuoden erossaolon jälkeen. On outoa ajatella, että ensi joulu tulee olemaan hyvin erilainen, ja vietän sen eri perheen kanssa...

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tein muuten kinuskikastiketta myös ensimmäistä kertaa tänä jouluna (loppiaisena), sillä erotuksella että puolukoiden sijaan käytin karpaloita ja kirsikoita. Oli hyvää, mutta todella makeaa! Millaista reseptiä käytit? Itse käytin 50/50 fariinisokeria ja kermaa.

  Joulu vieraalla maalla on aina vähän haikeaa kun se poikkeaa totutusta eikä sitä voi viettää kaikkien läheisten kanssa, mutta tänä vuonna koin että meidän omat sikinsokin perinteet ovat kyllä jo niitä "oikeita" ja oli ihan joulufiilis näin oman pikkuperheen kanssa (joka tosin ei enää ole niin pieni ;)

  Toivon että kaikki uudenvuoden toiveesi tulevat toteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, makea oli tuo meidänkin jälkkäri! Tarkoitus ole tehdä puolukoista, mutta pakastimesta löytykin vain punaviinimarjoja. Nekin toimi kyllä kastikkeen kanssa vallan mainiosti :) Noukin netistä jonkun kinuskireseptin, ei tainnut olla ihan 50/50 mutta samat ainekset tietty ku sullakin.

   Oikein ihanaa uutta vuotta koko teidän "pikku"perheelle!

   Poista
  2. Kiitos! Nam, punaviinimarjatkin olivat varmaan hyviä.

   Poista