11.6.10

Pink Flamingos, Bacardi Breezers and Pastel Colors



Meillä on tänään firman kesäjuhlat. Viimevuotisista jäi tosi kiva fiilis, joten odotukset on tänkin illan suhteen aika korkealla. Vaikkakin tunnelmaa saattaa joidenkin ihmisten mielissä latistaa meneillään olevat YT:t. Minä en kyllä anna niiden pilata iloani, sillä eihän sitä koskaan tiedä mitä tässä elämässä sattuu. Musta on parempi pitää hauskaa, jos siihen annetaan mahdollisuus ja on turha murehtia sellaista mistä ei vielä tiedä. Voihan se olla, että mullakaan ei ole enää heinäkuussa työpaikkaa... Mutta tänään on bileet ja niissä pidetään kivaa vaikka henki lähtis ;)

Teeman voi ehkä arvata jo otsikosta, tai musavideosta, mutta paljastetaan nyt ihan oikeasti: Miami Vice! Mulla ei kyllä mitään kovin kasaria ole vaatekaapissa, mutta löysin alerekistä tällaisen mekon:

Aattelin, että se on ihan passeli kun on kerran tiukka ja aika lyhyt. Siihen sitte pinkit korkkarit, korvarenkaat ja rannerenkaita ja avot. Tukkaa aattelin vähän krepata 20 vuotta vanhalla raudallani :) ja laittaa vielä hiuspannan. Silmiin sinistä ja eikun tanssilattialle hytkymään Ressun ja Jussin tahdissa; ovat nimittäin esiintymässä kemuissa.

Huomenna sitten illalla Oulun reissulle, kun kummipoika saa sunnuntaina nimen. Kuulumisiin luultsisti ens viikolla. Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti