28.6.10

Kesäjuhlat, ristiäiset ja juhannus

Kesäjuhlissa reilut 2 viikkoa sitten oli hauskaa, joidenkin mielestä ehkä jopa liikaakin. Mutta kun juhlapaikalle pääsi limusiinilla, sai alkudrinkin, riittävästi hyvää ruokaa, hauskaa musiikkia ja tanssiseuraa, niin miten illasta voisi tulla muuta kuin kiva. Vaikka taivaalta tuli vettä vaakasuorassa ja tämän takia merenläheisestä sijainnista ei oikein päästy nauttimaan, niin trooppista tunnelmaa luotiin sitten sisätiloissa.

Miami Vice -pimut juhlareleissään ;) (Huomaa niin pinkit, niin pinkit asusteet kenkiä ja hiuspantaa myöten.)

"Tuo mulle taivaalta kuusi kuuta, paa Saturnuksen renkaat sormeeni mun..." Aika jännä oli nähä livenä lapsuusajan tykkäyksen kohde Ressu, mutta hyvinhän tuo veti kaikkien vuosienkin jälkeen. Aikamoista yhteislaulantaa oli suurin osa keikasta, mutta mikäs siinä. Kaverina lavalla Neon 2:sen Jussi, ja ihan kiva sitäkin oli kuunnella vaikken koskaan mikään niitten fani ollukkaan.


Juhannus vietettiin perinteisesti mökillä; tällä kertaa vaan viimeistä kertaa D:n kanssa. Viikonlopusta tuli todella haikea, jopa surullinen. Varsinkin sunnuntaina hieman ennen lähtöä, kun iskä antoi pienen puheentapaisen saattelemana D:lle lahjaksi Marttiinin puukon. Mun porukat on kyllä aika suruissaan tästä erosta myös, vaikka kumpikaan heistä ei olisi halunnut, että muutan Amerikkaan missään vaiheessa.

Loppuun vielä ihana kuva ylisöpöstä kummipojastani parin viikon takaisista ristiäisistä:


Käsi kuvassa kuuluu pojan isoisälle; minun on vaan takana näkyvä käsivarsi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti