18.6.10

Kuninkaallista suklaatia

Taas on viikko vierähtänyt ja yhtään en ole ehtinyt tänne kirjotella. Oulusta palasin tiistaina aamukoneella, ja suoraan siitä työpaikalle. Uudelle asunnolle piti mennä käymään parkettimiehen kanssa suoraan töistä ja keskiviikkoiltaan mennessä olinkin jo ihan valmis viikonloppuun. Mutta eikun kaksi päivää lisää, ja eilen päädyin pumpin sijaan (minne en ehtiny ku tyhmä seutubussi oli reilut 20 min myöhässä taas!) kahden työkaverin kans Painobaarin terassin kautta Ysibaariin syömään. Pitihän sitä erään bloggaajan kehumaa Pollo Limonello -pastaa maistaa :) Ja olihan se hyvvää; kahella veellä.

Tänään reippailin sitten pyörällä töihin, ja tiedossa vielä toiset 19 km töiden jälkeen. Joka viikko ois tavoitteena käydä ainakin kerran töissä pyörällä. Loppuilta taitaakin mennä sitten sohvalla maatessa, mutta rentoutumaan en varmaan pääse, kun tiedossa on ihmissuhdeselvittelyjä. Sitä on taas tällä viikolla ollut paljon, ja vetää henkisesti aika väsyksiin...

Iskä muuten toi tommosen suklaarasian tuliaiseksi Visbyn reissulta viime viikolla. Tänään aattelin, että on sopiva päivä avata moinen ja tarjota työkavereillekin, onhan nyt perjantai ja YT:tkin on saatu päätökseen.

Itse sain suureksi onneksi pitää työni, mutta meidänkin tiimistä yksi joutui lähtemään... Tieto tuli kamalana shokkina enkä tiedä miten tästä työmäärästä meinataan selvitä vähemmällä väellä. Toivonkin, ettei samanlaisia järjestetä heti ensi vuonna uudestaan.

Täytyy myöntää, että nuo oli aika hyviä vaikka pidänkin paljon enemmän Fazerista. Kuvassa näkyy myös pilkahdus vähemmän tai enemmän siistiä työpöytääni... Enkä edes juurikaan osta suklaata itse; syönkin satunnaisesti. Olen enemmän karkkihiiri :)
Että viikonloppuja vaan kaikille taas!

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että sulla säily työpaikka! Mut on se kieltämättä inhottava kun tiimistä joutuu yks pois, vaikuttaa väkisinkin kaikkiin. Nyt menis kyllä tuon näköiset suklaat alta aikayksikön alas :) Tuli näköjään sit sama hääviikko, kun Victoriallakin.. Nyt sitä ollaan sit virallisesti naimisissa. Terkkuja täältä kummille halien kera! <3

    VastaaPoista
  2. mä taas olen ehdottomasti enemmän suklaahiiri :)

    ja btw ehkä ensi viikolla helsingissä, olisi ihanata nähdä!

    VastaaPoista