9.6.11

Sky High


Olen juuri nyt aika onnellinen. Viikon lomareissu rapakon taakse meni hyvin. Käytin lähestulkoon kaikki roponi suosikkikaupoissa. Nautin kylmistä kahvijuomista, kaikkialla kukkivista puista ja pensaista, auringonpaisteesta, vuoristonäkymistä ja hyvästä ruoasta.Tapasin tuttuja ja mietin reilun vuoden takaista päätöstäni. Keskustelimme siitä D:n kanssa ja siitä mikä tilanne nyt tällä hetkellä on. Eipä meidän kummankaan elämä kamalasti eteenpäin ole eron jälkeen mennyt eikä ketään uutta ihmistä ole kuvioihin mukaan tullut.

Kumma miten koko viikon Seattlessa oli sellainen olo, että näinhän tämän pitäisi olla. Että teinkin ihan väärän päätöksen viime vuonna. Taitaa käydä niin, että minun täytyy alkaa miettiä toiselle mantereelle muuttamista...

Häkkyrä baseballkentän sisääntuloaulassa :)

Seattle Marinersin Ichiro lyöntivuorossa


Lempikauppa, niin kaunisMyyjätär vei vaatteet edeltä sovituskoppiin ja järjesti nätisti ♥

Thumbprint cookies

Geraldine's Counter Restaurant

Uusi, outo logo

Kesähuulet kuntoon

Cookiemonsterin tuliaiset


5 kommenttia:

 1. Upeita maisemia ja hienot vaatteet sekä ihania herkkuja! Ihana, että reissu oli onnistunut <3!

  VastaaPoista
 2. No nyt mua alkoi taas itkettää kun olen niin iloinen sun ja teidän puolesta. :) Jos se vaati tähän väliin vuoden eron ja toisen mokoman kaukana toisistanne, ei haittaa, kun kerran uusi päätös tuntuu vähintään yhtä oikealta kuin se vanha pyörretty.

  <3

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan sinua.

  -D

  VastaaPoista
 4. Olin jo eilen kommentoimassa että on se hyvä että jollain muullakin on onnenkyyneleet teidän kanssa herkässä, mutta kun blogger ei antanut kommentoida niin en saanut niin tehtyä. Kannattipa siis tulla uudelleen ni voi vielä vähän enemmän vetistellä teidän kahden kustannuksella.

  Mitä tulee noihin oikeisiin ja vääriin päätöksiin, niin miun mielestä viimevuotinen päätös oli siihen tilanteeseen se oikea. Vuoden aikana tilanne on muuttunut niin paljon että oli uuden päätöksen aika. Ei voi sanoa että meni helpompaa reittiä, mutta mitäs sitten.

  VastaaPoista
 5. Mietin juuri miten matkasi meni joten kiva että blogistasi sain siitä lukea. Ihanan kuuloinen reissu! Ja mahtavaa että sait selvyyttä mietteisiisi, näin se elämä yllättää ja ei auta kuin hypätä aaltoihin mukaan :)

  Hassua muuten että näitte meidän kotijoukkueen baseball-pelissä, Leetä harmitti että hävisivät teille.

  Toivottavasti päästään juttelemaan pian!

  VastaaPoista