16.1.09

Työkyvyttömyyttäkö?


Voiko toimistotyöläinen saada sairaslomaa sormivamman takia? Jos kyseessä on vielä oikean käden etusormi, jolla on monta tuikitärkeää tehtävää, tai ainakin se suorittaa useita tehtäviä ihan luonnostaan, ennen esimerkiksi keskisormea.

Eilen töistä lähtiessäni sain jotenkin sormeni ängettyä raskaan palo-oven väliin ja aikamoinen mustelmahan siitä kynnen alle kehkeytyi. Seurannut jomotus ja kuumotus oli ennenkuulumatonta, joten nukkumisestakaan ei illalla tullut mitään ennen kuin tajusin ottaa 800 mg Buranan. Aamulla olo oli jo sen verta parempi, että en oikeesti uskonut sormivamman riittävän syyksi olla poissa töistä. Pitänee vaan naputella näppistä niin, että keskari korvaa etusormen hommat ;)

Sehän tässä nyt on ikävä puoli, että parhaassa tapauksessa kestää kuukausia ennen kuin mustelma on kasvanut kokonaan pois, ja pahimmassa tapauksessa koko kynsi tippuu pois just sopivasti ennen tärkeää päivääni kaasona. Mietin jo, että löytysköhän jostakin violetin mekkoni sävyyn sopivaa laastaria, jolla sais ikävännäköisen, kynnettömän sormenpään piiloon juhlapäiväksi?

Se on muuten aivan ihana se mun mekko, tuskin maltan odottaa, että saan kekkuloida se päällä kokonaisen päivän! Ja vaikken minä mikään muotibloggari missään nimessä olekaan, niin pitää kyllä koittaa laittaa siitä tänne joku kuva; se on kyllä hienoin juhlamekko mikä mulla on ikinä ollu!

3 kommenttia:

 1. jos se pysyy tuon värisenä niin sehän sopii nätisti violetin puvun kanssa :)

  VastaaPoista
 2. LOL. Totta turiset, katotaan miten käy!

  VastaaPoista
 3. Jos sinne tulee kovasti painetta, niin ehkä reiän poraaminen kynteen vois olla hyvä idea... Näin olen joskus kuullut jonkulle tehdyn. Ikävän näköinen kyllä, voin kuvitella jomotuksen :/

  (Höh, en saanut nimi+url-yhdistelmää kommenttiin...)

  VastaaPoista