30.4.09

Mitä sitä taas pakkais

Pistin vapun kunniaksi oikein hameen päälle, ja ilmojen lämmettyä tarkeni reikäsukkiksillakin. Epäilin aamulla, että ehkä ne ovat jotenkin sopimattomat, mutta kyllähän nuo ainakin vappuaattona menee. Sain jopa kehuja niistä muutamilta kollegoilta, jopa yhdeltä mieheltä joka on firmassa teollisena muotoilijana. Hän käytti sukkiksista sanaa "rouhea". Ei kuulu mun sanavarastoon, mutta blogeista luettuani ymmärrän kyllä mitä sillä tarkoitetaan ;)
Työpäivä meni sutjakkaan, ja vaikka parhaani tein niin yksi iso juttu jäi kesken ja toisten tehtäväksi :( Semmonen harmittaa, mutta ei auta muu kuin unohtaa työasiat ja keskittyä pitämään kivaa lomalla. Jos kissojen ikävöimiseltä siihen kykenen. Ne vaan on niin lutusia, että pahaa tekee jättää toiset kolmeksi viikoksi "vieraitten" hoitoon. Onneksi sentään saavat olla omassa kotona, eikä tartte lähteä mihinkään uuteen paikkaan tutustumaan. Peanut & Penny vaan ovat niin läheisriippuvaisia, että huomiota pitää kyllä antaa säännöllisesti ja runsaasti.

Mutta YAY, nyt on kolme viikkoa lomaa! Ja sen kunniaksi kävin alkomahoolikaupan kautta, ja sorruin ostamaan pienen pullon uutuusshamppanjaa tapausta juhlistamaan. Ja onkin aika hyvää, toinen (ja vika) lasillinen on menossa tätä kirjoittaessa.

Pakkaus on melkein suoritettu, vielä pitää sitä vähän hioa, ja aivan liikaa ihania kenkiä jää taas matkalaukun ulkopuolelle. Kyllä neljät nyt vaan saa riittää. Vaikea pakata sellaiselle kolmen viikon reissulle, johon sisältyy sekä retkeilyä ja ratsastusta että Manhattanin kiertely museoineen ja musikaaleineen. Puhumattakaan rennoista illanvietoista kaveripiirissä ja shoppailukierroksista! Musta on aika hyvin jos pärjään neljällä parilla.

Mutta nyt pitää ruveta imuroimaan, ja laittamaan lakanat esille talonvahdille. Huomenna meidön lento lähtee jo klo 6.45, joten yöunista tulee väistämättä lyhyet. Ehtii sitä sitten lomalla nukkua. En lupaa kirjoittavani reissun aikana, mutta ei sitä koskaan tiedä jos vaikka innostuisikin.

Hauskaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti