9.5.09

Seattle, Take Two

Hei, nuhanena taalla raportoi Yhdysvaltain lansirannikolta. Sain D:n nuhan, ja nyt taalla ollaan sitten pari paivaa niistely ahkerasti. Siita huolimatta ehdittiin vierailemaan eilen Microsoftin kampuksella, joka on kylla aivan alyton paikka! Rakennuksia on kymmenittain ja lounaspaikkoja varmaan saman verran. D sai firman kaupasta halvalla muutaman uuden pelin ja mina vaan allistelin ja pallistelin siella norttien luvatussa maassa, aikas hienon nakoista muuten. Mista sita tietaa jos joku paiva itekin ois siella toissa.

Tanaan on koko viikon aurinkoisin paiva ja luvassa on grillailua taalla yopaikassamme, ja kuulemma kymmenisen ihmista meidan neljan lisaksi olisi tulossa. Eikun pileet pystyyn! Mina taidan kuitenkin ottaa iisisti istuma-asennossa, jotta ei tulis liikaa heiluttua nuhaisena.

Niin, ja huomiselle ois luvassa Ameriikan jalkapalloliigan ottelu Seattlessa! Taalla on nykyaan Drew Careyn ansiosta Sounders-niminen joukkue ja koko kaupunki on nyt hurahtanut eurooppalaiseen jalkapalloon, jei!

Palan halusta nayttaa mita kivaa ostosreissuilta on tarttunut mukaan, mutta tanaan ei ehdi. Ehka parin paivan paasta Oregonista sitten :)

I'll leave you with this funny bit, ainakin kaikki kissaihmiset tunnistavat omat lemmikkinsa tasta:

2 kommenttia:

  1. Hauska! :) Tulee niin mieleen Peanut ja Penny tuosta alkuosasta filmiä silloin taannoisella vierailullani, heh! Mukavia veitikoita!

    VastaaPoista
  2. Eiko ookin :) Noita on muitakin jos menee juutuubista hakemaan, Simon's Cat -hakusanoilla. Kiva muuten kun kommentoit nain usein!

    VastaaPoista