2.7.09

Vai että heinäkuu

Minulle ei nyt kuukausien nimillä ole paljoa merkitystä, olenhan töissä koko kesän muutamaa pekkaspäivää lukuun ottamatta. Monille heinäkuu on kuitenkin se lomakuukausi, niin täällä meilläkin. Aika rauhassa saan nyt seuraavat 5 viikkoa painaa töitä kun esimies palaa töihin vasta 5.8. Toivon vaan, että ehdin saada mahdollisimman paljon tuona aikana tehtyä, jotta teen hyvän vaikutuksen koeaikani päättyessä.

Töissä on taas pitänyt kiirettä, mutta ollaan kuitenkin ehditty tauotella iltapäivisin, joskus jopa jätskin merkeissä. Meillä on tuolla keittiön pakastimessa tuutteja, joita saa ottaa kunhan laittaa "kassaan" 50 snt. Ei paha hinta, eihän? Homma toimii niin, että kuka tahansa voi ottaa kassasta rahaa ja hakea kaupasta sellasia tuuttipakkauksia täyttääkseen varastoja. Enimmäkseen se tuntuu kuitenkin olevan mun pomon vastuulla; saa nähä miten nyt käy ku hää on poissa...

***

Huomenna pidän ekan pekkaspäiväni ja lähden Ouluun viikonlopuksi. On jo korkea aika mennä moikkaamaan vasta synttäreitään viettäneitä kummilapsia; lahjat ostin Amerikasta, joten toivottavasti tykkäävät kun ei niitä oikein vaihtaakaan voi. Tiedossa myös torinrannassa istuskelua (ainakin pe-iltana saattaa vielä olla kaunista ennen kuin taas sää viilenee), kahvittelua ja lauantainen saunailta. Ja tietty pitää nukkua niin pitkään kuin nukuttaa!

Tajusin tuossa illalla, että me ollaan D:n kanssa yhtä aikaa kotona vain yhtenä viikonloppuna tässä kuussa. Minä käyn Oulussa ja Pariisissa, D lähtee työmatkalle Seattleen melkein viikoksi. Toisaalta ihan hyvä ettei meidän reissut osu päällekkäin, niin ei tarvitse kissanhoitajasta huolehtia. Toivotaan, että tuo ainokaisviikonloppu olisi edes kaunis niin voisi piknikkeillä tai retkeillä vaikka Seurasaareen. Kamalan nopeasti nämä kesäkuukaudet tuntuu hujahtavan, valitettavasti.

Loppukevennykseksi vielä meidän siveä pikkuprinsessa, joka muistaa nukkuessaankin peittää hännällä arat paikat ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva :D

  Kesäkuukaudet tosiaan hujahtaa ohi aika vauhtia - ihan järkytyin eilen, kun ekaa kertaa johonkin tiedostoon kirjoitin päivämääräksi ensimmäisen heinäkuuta. Minne se kesäkuu jo ehti mennä?

  Työpaikan tuuttikäytäntö kuulostaa hyvältä! :) Mulle on ehtinyt tulla tänä kesänä jätskivajetta, en ole syönyt lainkaan tarpeeksi jäätelöä.. mutta eiköhän sitä lomalla saa kirittyä! ;)

  Mukavaa Oulun-viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Ouluun! Täällä on ollut lämmintä ja torilla kesäistä.

  VastaaPoista
 3. Mahtava uniasento kisulla :)

  VastaaPoista
 4. Duussi: Oikein ihanaa lomaa, ja toivotaan lämpimiä päiviä lisää jotta saat jätskivajeen korjattua!

  Nuori Nainen: Kiitos, kivaa oli. Vaikkakin nyt torilla oli sitten kylmä, kun viikonlopun sää oli kaikkialla niin syksyinen :(

  Saara: Asentoja on niin paljon, saiskin vaan kaikista otettua kuvan!

  VastaaPoista