2.12.09

Sairaspäivän kohokohta

Voiko söpömpää enää ollakaan...Olen nyt ollut kaksi kokonaista päivää kotisohvalla potemassa kuumenuhaa, ja huomenna olisi aika palata taas töihin. Ihme nuha kyllä kun pää ei ole täynnä räkää, vaan kurkku vaan oli karmean kipeä kolme päivää.

6 kommenttia:

 1. i-ha-na!

  nuhanunnulle paranemisia. näin sittarissa semmosia cupcake-kuorrutuksia suoraan ameriikasta! samalta näytti kun sun purnukat.

  VastaaPoista
 2. Voiii, mikä ihanuus!! Tänään on ollut kurja päivä, mutta tämän ansiosta voin mennä hyvällä mielin nukkumaan. Kiitos!

  Ja hurjasti paranemisia.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava kisu! :D Paranemisia pupu!

  VastaaPoista
 4. Kiva että joku muukin ihastuu suloisista kissanpennuista kuin minä :)

  Täällä on yskitty vielä kotitöissä, kun kuumetta ei ole, mutta en halua häiritä kollegoja toimistollakaan. Ehkä huomenna sitten toimistolle kuitenkin...

  VastaaPoista
 5. Tuo kisu on aivan yli suloinen ja ehdottomasti piristää päivää joka katselukerralla! :) Toivottavasti flunssa on hellittänyt..

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Vaikka vielä puolitoista viikkoa sitten uskoin, että olisin jo päässyt töihin pe 4. päivä, niin ei. Palasin sorvin ääreen viikko sitten, ja vieläkin on yskää ja nenä vuotaa, joten kolmas liikuntavapaa maanantai on edessä. Kyllä harmittaa kun tauti ei meinaa millään hellittää. Pitäis varmaan ihan oikeaa postaustakin jo viimei laittaa... :)

  VastaaPoista