15.5.10

Häähumua

Ystävän häihin minulla olikin jo puku valmiina, kun viime kesän Pariisin reissulta löytynyt mekko sai vihdoin arvoisensa juhlan. Ongelma oli kuitenkin puvun musta väri, joka tuntui vähän ankealta häihin. Piti löytää jotain väriä korujen ja/tai laukun muodossa. Arvatkaa kumpi tuosta Zion kassista löytyy?

Häät oli eilen, ja miten hyvä tuuri hääparilla kävikään sään kanssa! Eivät varmaan olisi voineet kuvitellakaan, että kesä alkaa heidän hääpäivänään. Oli niin kaunis auringonpaiste ja pitkässä mustassa silkkimekossani meinas tulla jopa vähän liian lämmin, mutta onneksi cocktailtilaisuus ja illallinen pidettiin sisätiloissa. Koitan kirjoittaa häistä vähän lisää huomenna; tänään vietetään laiskaa lauantaita, kun tuli noustua ylöskin vasta puoliltapäivin :) Nyt vuorossa homemade burgers, vähän sipsiä ja Brooklyn alea. Illalla sitten leffaan kattoon Rautamies kakkosta.


Kuva

Ja yks juttu muuten vielä: löysin itselleni uuden kämpän, joten en jää heinäkuun lopussa kodittomaksi. Kaupat tehdään kyllä vasta 26. päivä, joten siitä enemmän sitte myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti