6.2.11

Risotto e pinot grigio

Eipä ole viime viikkoina ollut inspiraatiota kirjoittaa. Vaikka kaikenlaista kivaa on tapahtunutkin ja hyviä uutisiakin on muutama tullut. Mutta kun ei vaan tee mieli täällä kaikkea jakaa. Ja kun kaiken kivan lisäksi takaraivossa on koko ajan pieni paine elämän suunnan valinnasta...

Tätä mukavaa viikonloppua halusin kuitenkin tänne kuvin dokumentoida. Eilen pääsin vihdoin leffaan katsomaan söpön Audrey Tautoun elokuvan De Vrais Mensonges, kun ystävä minua seuraksi pyysi. Se olikin leppoisa parituntinen teatterin hämyssä karkkipussi kourassa :) Ja vielä kun sitä edelsi ihana parituntinen chai latten ja kuulumisten vaihdon merkeissä, niin päivä oli aikas onnistunut.

Herkullisemmaksi se muuttui kotiin palatessani, kun uskaltauduin laittamaan ensimmäistä kertaa elämässäni risottoa, ja vielä ilman kirjallista reseptiä! Vähän vaan työkaverin kanssa viikolla aiheesta puhuttiin ja perusidea oli selvillä, joten eikun sekoittelemaan. On siinä jotain perää, että hyvistä raaka-aineista tulee hyvää ruokaa :)

Risottoa oli mukava laittaa; viinilasi toisessa ja paistinlasta toisessa kädessä musiikin soidessa taustalla. Aika lunkia touhua tuommonen risoton laitto. Ai niin, lopputulos oli sitten tosi onnistunut. Mun mielestä. Onneksi ruokaa jäi vähän ylikin, joten ei tartte miettiä mistä sunnuntain lounas koostuu.


Niitä kivoja juttuja tosiaan.
 • Sain kuulla, että serkkupojasta oli tullut maanantaina ekaa kertaa isä.
 • Viime viikonlopun laskettelureissu oli onnistunut ja naurua piisas, vaikka sää ei molempina päivinä suosinutkaan ja koko bussilastillinen matkalaisia meitä lukuunottamatta oli kauheessa tuubassa.
 • Kävin kuuntelemassa puhallinorkesterin keikkaa baarissa pari viikkoa sitten, ja hyvältä kuulosti. Taidan mennä kokeilemaan samaisessa orkesterissa soittamista ensi torstaina.
 • American Idolin uusi kausi on alkanut!
 • Helmikuun Marie Claire tuli perjantaina! Sitä olen odottanut marraskuun lopulta, tilauksen uusimisesta lähtien.

Tänään piti mennä jumppaan, mutta peruin aamulla varauksen ja keskityn ihan vaan rentoutumiseen tämän sunnuntain. Aina välillä on ihan oikeesti tarvis viettää yksi päivä ilman mitään suunnitelmia tai sitoumuksia. Voi pestä vaikka pyykkiä ja vaan kattoo katsomatta jääneitä tv-ohjelmia sohvalla löhöten. Ihan parasta ♥ Pitkästä aikaa maistu rauhassa nautittu mysliaamiainen tosi hyvältä ja vielä on aikaa tuon ihanan lehdenkin selailuun. Vähän ruotsalaista laatudekkaria ja kynttiläntuoksua. Leivonnaisen tuoksu taitaa jo vähän inspiroida leipomaan... Jos vaikka banaanimuffineita tai muuta kivaa illan päälle leipasis.
Mandatory kitty pic ;) Peanut lempipiilossaan sohvan alla. Siskon viikset ja poskikin pääsi kuvaan.

2 kommenttia:

 1. Puhelu!

  Olen vapaapäivien ja suunnitelmattomuuden puolella, hyvä on välillä antaa itselleen aikaa.

  Puhallinorkesteri on påp, kannatetaan!

  VastaaPoista
 2. Puhelu mitä? Pitäskö meidän vaikka viikonloppuna koittaa soitella ;)

  Tänään selviää miten mun käy orkesterissa, piiiitkän tauon jälkeen...

  VastaaPoista