19.6.11

Sulkia

Reilu viikko sitten juhlittiin hellesäässä firman kesäjuhlia. Oli tosi hauskaa, vaikkakin lähes koko illan oli liian kuuma. Mutta siitä ei saa nyt valittaa kun ulkona sataa ja asteita on vaivaiset 16... Klippanilla oltiin ja sekös olikin mukava paikka. Kiva kun pääsee näiden jokavuotisten juhlien takia katsastamaan itselle uusia ja outoja paikkoja Helsingin seudulla.





Viime vuoteen verrattuna paljon isompi osa porukasta oli panostanut pukeutumiseen ja ottanut annetun teeman asiaankuuluvalla vakavuudella :) Itsekin pääsin top kymmenikköön parhaan asun kisassa, mutta voitto meni tällä kertaa paremmalle. Juhlissa oli myös yleisöäänestys, mutta jostain syystä äänten laskennassa on mennyt jo yli viikko! Kun musta tuntuu, että sen mä saattasin voittaa... Pari ystävää lobbas mulle ääniä koko illan :) Ite en tietenkään voinut itelleni ääniä kerätä, mutta tytöt oli aika tehokkaita. Ehkäpä ne tulokset tulee ens viikolla.



Meille opetettiin myös charlestonin perusaskeleet joita sitten selkä märkänä vedettiin vanhan musiikin tahtiin. Loppuilta diskoiltiin vähän uudemman musan ja tanssityylien kera :)



Suomen kesäyöt ovat vertaansa vailla; yllä otos noin klo 2 matkalla takaisin mantereelle. Samanlaista valoisan yön viehätystä koin myös viime yönä palatessani työkaverin luota tyttöjenillasta puoli yhden maissa. Miten hiljaista olikaan E-Haagassa kun kävelin bussilta kotiin! Kauniimmaksi öisen hetken olisi tehnyt vain oman rakkaan seura... Mulla on ikävä :(

1 kommentti: