16.10.11

Belief, makes things true


Nyt kun istun kotona nojatuolissa ja mietin tulevaa viikkoa, on vaikea uskoa, että tasan kahden viikon päästä olen Havaijin auringon alla!


En ole jaksanut tännekään kirjoitella vaikka kaikenlaista pientä kivaa on tapahtunut ja töissäkin mennyt ihan mukavasti. Pientä työstressiä pukkaa tuo lähestyvä kahden viikon loma, mutta koitan kovasti olla stressaamatta. Ei lomamatka aurinkoiselle paratiisisaarelle saa olla stressitekijä! Olen kirjottanut jo pakkauslistaa ja lueskellut matkaopasta; suuntaan energiani siis suunnitteluun, jotta aikaa ei jäisi ressaamiselle :)

Olen viettänyt ihan tietoisesti oikein pyjamaviikonloppua, eli hengannut vaan kotona (eilistä pikaista lähikauppareissua lukuun ottamatta), siivonnut, pessyt pyykkiä ja maalannut jakkaran :D Seuraava vapaa kotiviikonloppu koittaakin vasta marraskuun puolivälin jälkeen.

Siivotessa on mukava kuunnella musiikkia, mutta koska en omista radiota niin käyttöön piti ottaa patterikäyttöset kaiuttimet ja iPod. En ole laittanut siihen uutta musiikkia varmaan neljään vuoteen! Onneksi hyvä musiikki ei vanhene ja soittimesta löytyy paljon suosikkeja. Kuunteluun valikoitui tunteita herättävä Gavin. Löysin artistin samana vuonna kuin D:n ♥     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti