16.2.13

Hanskan (ja Pupucen) haastama

Satuin saamaan saman haasteen kahdelta ihanalta bloggaajalta, ja viikon päivät tämäkin otti ennen kuin sain vastaukset kirjoitettua. Ja koska se jo itsessään vaati kohtuullisesti miettimistä, niin en haasta enää ketään :P

1. jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. heidän pitää valita 11 bloggaajaa, jolla on alle 200 lukijaa.
5. sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut.
6. ei takaisin haastamista

Yksitoista asiaa monsterista:
1. En ole mikään edelläkävijä uusien juttujen omaksumisessa; ekan kännykänkin hankin vasta vuosia muiden kavereiden jälkeen. Samoin kävi naamakirjaan liittymisen kanssa, ja tällä viikolla innostuin Pinterestistä :)
2. Olisin halunnut lukiossa vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin, mutta vanhemmat ei suostuneet. Siispä lähdin Ranskaan ja olen siitä ikuisesti kiitollinen, sillä muuten en koskaan olisi oppinut ranskan kieltä.
3. Tykkään pitää silmälaseja. Siis niin paljon, että pidän niitä mieluummin kuin piilareita. Vaikka nykyään laseista pääsisi eroon, niin en usko että ihan heti menisin leikkaukseen. Rillit on osa mun olemusta :)
4. Olen humanoidi. Eli humanisti. Vaikka olen insinööritalon markkinointitiimissä töissä.
5. Olen kovin, kovin eläinrakas. Se ei ole varmaan kenellekään uutinen, mutta herkistyn eläinten kohtaloista niin kovin, että nyyhkin joka kerta kun katson eläintenpelastusohjelmia.
6. Kotonani jokaisessa huoneessa on eri väriteema.
7. Leivon viikottain koska rakastan leipomista ja se on ihan paras rentoutumiskeino. Mutta en tykkää kokkaamisesta läheskään yhtä paljon.
8. Urheilulajini nuorena oli tennis; sitä on viime vuosina ollut ikävä, joten pitäisi herätellä tuo harrastus henkiin.
9. Mulla on napakoru (niin ysäriä, I know!), jonka olemassaoloa en enää vuosiin ole muistanut ja jonka pois ottamista mietin aina välillä. Mutta taidanpa oottaa siihen asti että oon joskus raskaana :)
10. Olen potenut lievää vauvakuumetta jo jonkin aikaa, mutta eihän se ole mikään ihme kun moni ystäväni on viimeisten 2 vuoden aikana saanut vauvan. Ja syntyihän pikkukummipoikanikin pari vuotta sitten.
11. Mietin jo hääjuttuja, kuten mikä olisi väriteema, minkälaisen kakun ja puvun haluaisin, mitä musiikkia soitettaisiin ja vaikka mitä muuta. Vaikkei minua ole kosittu eikä hääpäivää sovittu ;)

hanskan kysymykset:

1. tatuoinnit vai neitseellinen iho? -Neitseellinen iho, vaikka tykkään kyllä kovasti muiden tatuoinneista. Itselleni en vain osaa niitä ajatella.

2. rusketus vai luonnonkalpeus? -Luonnonkalpeus totta kai. T. kalkkilaivan kapteeni

3. unelmiesi matkakohde euroopassa? -Vaikea sanoa, mutta juuri nyt haaveilen kevättalven reissusta etelä-Espanjaan...

4. tahtoisitko ennemmin pystyä juoksemaan maratonin vai nostaa 100 kg penkistä? -100 kg penkistä.

5. oletko miettinyt jo nuoresta asti, minkä nimen tahtoisit antaa lapsellesi? -Juu, jostain lukioikäisestä asti on ollut sekä tytön että pojan nimi mietittynä :)

6. jos sairastut flunssaan, syötkö mieluummin lääkkeitä oloa lieventämään vai uskotko luomuparantumisen voimaan? -Mieluusti vältän turhaa lääkkeiden syöntiä, mutta näin työssäkäyvänä henkilönä helpotan kyllä oloa sekä lääkkeillä että luomukeinoin.

7. mikä on parasta puuroa ikinä? -Pitkään haudutettu ohrapuuro! Valitettavasti en vain ite sitä oikein osaa tehä...

8. onko sinulla lempinimiä? mitä? kutsuvatko eri ihmiset sinua eri nimillä? -Lempinimiä on mulla aina ollu tosi huonosti, tutuin taitaa olla Lissu. Sitäkin käyttää vain muutama läheinen ystävä.

9. minkä värisen vaatteen ostit viimeksi? miksi? oliko hyvä ostos? -Oikeinkin perussiniset farkut. Koska vanhat oli jo niin kulahtaneet, että niitä ei töihin viiti enää laittaa. Ja hyvät ovat!

10. mitä kirjaa suosittelisit? -Luen kyllä hävyttömän vähän, mutta Täällä Pohjantähden alla on vieläkin mielessä vaikka luin sen jo lukioaikana.

11. mikä on maailman paras tuoksu?  -Vastapaistetut keksit, pulla, muffinit, suklaakakku yms.

Pupucen kysymykset:

1. Parasta, mitä vanhempasi ovat sinulle opettaneet? Neuvo, käytännön taito tms.? -He opettivat kuinka paljon maailmaa on Suomen ulkopuolella; sain matkustaa mukana jo pienenä ja se on tehnyt minusta matkustamista ja toisia kulttuureja arvostavan aikuisen.

2. Oletko riippuvainen jostain? Ruoasta, juomasta, ihmisestä tms.? -Hmm, jopas pahan pisti. En kyllä taida olla mistään riippuvainen.

3. Onko sinulla joku lempivaatekappale, johon päädyt lopulta aina? -Ei kyllä yhtä tiettyä, mutta turva-asuni on farkut ja nätti villaneule :)

4. Jos saisit lähteä heti huomenna ilmaiselle matkalle mihin vain maailmassa, minne lähtisit? -Amerikkaan rakkaan luokse!

5. Oletko tyytyväinen työhösi? Jos olet/et, miksi? -Aikalailla juu. Työkaverini ovat ihania ja saan edelleen kokea oivalluksen hetkiä viikottain.

6. Milloin ja miksi olet viimeksi käynyt kirkossa? -Viime jouluaatonaattona joulukonsertissa.

7. Monta kummilasta sinulla on? Miten huomioit kummilapsesi? -Kolme. Kahta teini-ikäistä muistan synttärionnitteluilla ja jouluisin. Pienintä, himpun alle kolmevuotiasta, käyn katsomassa joka kerta kun olen Oulussa. Kaikille lähetän myös kortteja reissuilta.

8. Mikä tai mitkä tekijät saavat sinut tuntemaan olosi turvalliseksi? -Koti, läheiset ihmiset ja  taloudellinen vakaus.

9. Haluaisitko muuttaa itsessäsi jotain? Mitä? -Ulkoisesti: haluaisin tuuheat hiukset. Sisäisesti: haluaisin olla kärsivällisempi.

10. Onko sinulla joku idoli, jonka haluaisit joskus tavata? Vai oletko jo tavannut hänet? -Ei nyt kyllä tule oikeasti ketään mieleen. Ehkä idolini ovat omassa elämässäni jo, mutten vaan tiedä sitä ;)

11. Housut vai hame? -Arkena housut, mutta juhlissa hame!

1 kommentti:

  1. Kiva kun vastasit! :) Tällaiset meemit on aina hauskoja lukea, vaikka vievätkin aikaa tehdä. Paljon lämpimiä terveisiä! :)

    VastaaPoista