2.4.13

Pääsiäispupu yllätti!

Kun tänä aamuna aikaisin kömmin työpaikalle, niin tokkuraisena meni hetki ennen kuin huomasin pöydällä purkin. Mutta ilo oli melkoinen, kun luin purkissa olleen viestin ja tajusin, että ihana työkaveri (eräs toinen kuin se, joka reilu viikko sitten toi tiimiläisille Kinder-munat) oli päässyt yllättämään tuomalla viime viikolla ennen lomalle lähtöään meille karkkia!


Töihinpaluu neljän päivän vapaan jälkeen kun ei koskaan ole herkkua, eikä varsinkaan huonosti nukutun yön ja klo 5.45 soineen herätyksen jälkeen. Mutta päivää helpottaa kummasti pääsiäisnamit, joita parhaillaan makustelen :)

Pääsiäinen oli tänä vuonna harvinaisen rento, koska jäin viettämään sitä Helsinkiin; ei tarvinnu pakata eikä matkustaa mihinkään. Kolmistaan kisujen kanssa ei kuitenkaan koko aikaa oltu, koska saimme hanskan yövieraaksi! Rennon, mukavan ja hyvin nukutun kaksipäiväisen jälkeen jäi vielä ruhtinaalliset kaksi päivää aikaa hoitaa talvitakit ja -kengät hus hiiteen eteisestä kevään tulon tieltä. Ja ehkä nyt tuli vähän muutenkin siivottua ja laitettua. Vaikkei se kevät nyt ihan oven takana taidakaan vielä(kään) olla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti