1.7.13

Pyörä pyörii - vihdoinkin!

Laitoin viime perjantaina postiin viisumihakemukseni. Päivää aiemmin olin saanut kotiin ruskean kirjekuoren, jossa oli pumaska lomakkeita ja ohjeita toisten lomakkeiden ja todistusten hankintaa varten. Tuota päivää oli odotettu aika tarkalleen 11 kuukautta. Mutta nyt on konsulaatissa tieto, että minä haluan viisumin. Ja näin ollen myös luvan aloittaa uuden aikakauden elämässäni Amerikan maaperällä.

Tällä viikolla ohjelmassa siis syntymätodistuksen metsästystä, passikuvien ottamista ja labrakokeiden ajanvarausta. Vasta sitten kun olen saanut haalittua kaikki tarvittavat paperit itselleni, voin ilmoittaa asiasta (kirjeitse tietysti) konsulaattiin, jotta he voivat sitten varata minulle haastatteluajan.  *jännittää*

Jottei mielessä pyöris jo tarpeeksi asioita, niin nyt on iskeny vakava kuume. Nimittäin pyöräkuume! Päätin jo kauan sitten, että kun muutan maasta, saa 13 vuotta minua hyvin palvellut keltainen salamani jäädä Suomeen. Ja kun lauantaina kuulin, että sille olisi jo ottajakin, niin enköhän samantien ruvennut kattelemaan, että mitäs pyöriä sitä tuolla meren takana oliskaan tarjolla...

Tässä pari ennakkosuosikkia: monipuolinen ja menevä, mustanpuhuva "pahis" ja täydellinen paketti lisävarusteineen kaikkineen. Uijjui, tahtoo pyöräkauppaan!

3 kommenttia:

 1. Ihana et asiat rullaa eteenpäin! :) Ja täytyy sanoa et kyllä ehdottomasti ansaitset pyörän, oot niin ahkera pyöräileen! Tuo ykkönen on kyllä aika makia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos. Ja ihana että tuut ens viikolla käymään!!

   Poista
 2. ihanaa että pyörät pyörii! ja toiset pyörät mielessä pyörii, hihii :) bad girl olis kyllä aika pähee, kelpais meikäläiselle ainakin heti kättelyssä :)

  VastaaPoista