27.7.13

Ylläripylläri!

Kääk! Ja kääk!! Ja vielä kerran kääk!!!

Muuta en viikko sitten lauantaiaamuna osannu sanoa, kun päiväksi tehdyt suunnitelmat meni kertaheitolla uusiksi, kun Oulun yöjunalla tulikin kaksi ystävää yhden sijaan :) Mun leuka loksahti ja itku meinas tulla kun tajusin, että nyt on jotain meneillään. Tytöt oli suunnitellu mulle polttarit!

Luulin, että meitä olisi me neljä oululaista vaan, mutta brunssipaikalle saavuttaessa näin vielä neljä muutakin ystävää! Silloin pääsi itku. Eikä onnenkyyneleiltä vältytty myöhemminkään, kun sain kuulla pianoserenadin...

Näin jälkikäteen päivää makustellessa päällimmäisenä mieleen jäi ruoka (huom. syötiin enempi ku juotiin) ja ne ihanat ihmiset, jotka jaksoivat hillua mun kanssa koko pitkän päivän. Syötiin ihana brunssi Café Ursulassa, kiipeiltiin Ruoholahdessa, otettiin hetki rennosti kotona, jonka jälkeen risteiltiin laivalla Helsingin itäpuolella, nautittiin mahtava meksikolaisillallinen ja pantiin jalalla koreasti mojiton voimalla. Nappipäivä!

 

Ja pääsin vihdoinkin tanssimaan kaikkien tämänkesäisten suosikkieni tahtiin: räppiä Seattlesta, vähän huumorimusaa ja illan vikaksi tuo videon biisi tuossa yläpuolella. Sitten kotiin nukkumaan ja seuraavana aamuna valmiiksi katettuun aamiaispöytään viiden polttariseurueen jäsenen kanssa, jotka jäivät yöksi :)

4 kommenttia:

 1. Ihana! Mahtavaa kuulla, että hassusta tilanteesta huolimatta polttarit ei jääneet väliin :D Ja kuulostaa just sun tyyliseltä päivältä!

  Toi Thicken biisi on musta kanssa mahtava. Sen lisäksi että se on hauska, muistan siitä aina sut.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa oli viettää päivä kanssasi, ja pääsimmepäs kerrankin yllättämään!! ;D Hauskaa oli ja kotosalla on ollu kiva muistella noita hyviä hetkiä! Kiitokset polttarisankarille hyvästä urheiluhengestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille mussukoille! Ja polttarikansiota odotellessa ;)

   Poista