16.8.13

Pienet häät

Kun viikko sitten aamulla sain tietää, että viisumi on valmis noudettavaksi, niin ensimmäinen ajatukseni oli että apua, musta tulee jonkun vaimo alle kolmen kuukauden päästä! :P

Kuva: Pinterest
Tämähän on tosi iloinen asia, ja on naimisiinmenokin ollut tiedossa jo yli vuoden, mutta koska tarkkaa hääpäivää ei ole ollut, niin koko juttu on ollut aika abstrakti. Tähän asti :S Me mennään D:n kanssa Ameriikassa naimisiin marraskuun ensimmäinen päivä! Pikkasen lyhyeksi jää tää mun juhlasuunnitteluaika, mutta eipähän ehi ressatakaan (kovin paljoa) kun kerran semmoseen ei ole aikaa. Onneksi mulla on sentään jo puku & kengät, juhlapaikka on varattu, mutta siinäpä kaikki. Lisäksi on jonkinlainen idea väreistä, kutsusta on drafti, ensimmäisen tanssin biisiä on funtsittu, mutta päätöksiä ei ole tehty.

Niin, ja kaiken kukkuraksi pitää tehdä kaikki tuo kahteen kertaan :O Olen varannut meille tammikuulle kirkon ja juhlapaikan myös Oulusta, Suomen hääjuhlaa varten. Mutta saanpahan pitää pukua kahtena eri päivänä ja saan naida juurikin sellaisen miehen, joka saa mut aina hymyilemään :)

1 kommentti:

  1. Haa, pitää laittaa se virallinen päivä muistiin, että voin fiilistellä sitä kotosalla. Hyvät bileet niistä varmasti tulee, vaikka suunnitteluaikaa ei liiemmälti olekaan.

    Ihana toi mietelause! Voi sitä huonomminkin valita kuin miehen, jonka kanssa huumorintaju osuu yksiin.

    VastaaPoista