31.10.10

Vihreitä herkkuja


Nyt kun lokakuu kääntyy marraskuuksi ja pimeät illat ovat täällä, on tullut vietettyä kohtuullisen monta arki-iltaa sohvannurkassa. Mukana lähes aina mukillinen jotain kuumaa. Männäviikolla muistin viimeinkin kevään Luxin matkalta ostetut suklaalusikat ja tein namikaakaota ♥ Vielä on toinen hyllyssä odottamassa sopivan rauhallista hetkeä.


Perjantaina Penny & Peanut sai mun porukoilta vihreitä tuliaisia: kissanruohoa! Purkki kiinnosti kovasti ja kyllä siitä vähän viikonlopun aikana syötiiinkin. 


Porukat oli tosiaan kaks yötä visiitillä, joten viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä ja suurimmaksi osaksi kotosalla. Hieman se on meidän perheessä henkisesti rankkaa olla kaksikin kokonaista päivää yhdessä, monestakin syystä johtuen... Don't get me wrong, oli ihana nähä vanhempia, mutta kyllä tällasesta viikonlopusta on rentous aika kaukana. Kisutkin on vaan nukkuneet koko illan sen jälkeen ku porukat lähti pikkasta vaille kuusi junalleen. Vuorotellen ovat olleet mun sylissä unten mailla, eikä mun ole edes tarvinnut houkutella niitä siihen. Taisi ottaa niillekin vähän voimille vierailu.


Viikonlopun kruunuksi sain vielä nuhan. Kamalan kipeä kurkku ja vetämätön olo, nenäkin vuotaa. Huomenna edessä kyllä kotityöpäivä tai saikku, riippuen siitä mikä olo on aamulla. Kivaa marraskuun ekaa päivää ja ekaa maanantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. meidän kissalle pitäisi hankkia kissanPAPEREITA koska sillä on tapana käydä vähän tekemässä kirjanpitoa mun työpöydällä :) laskuille kyytiä, sanoo harmaa karvakasa.

    VastaaPoista
  2. hanska: Meillä saa sohvapöydän aikakauslehtikasa kyytiä aika ajoin kun iltarallia vedetään :) On nuo karvakasat vaan maailman parhaita!

    VastaaPoista