10.11.10

Päivämäärähän sen jo kertoo

Noni. Synkännäköisenä ja märkänä aamuna alkaa elämän neljäs vuosikymmen. Välillä ei tunnu miltään koko synttäri, välillä taas tulee ihan kummallisia epätoivon tai hihkumisen hetkiä. Ehkä se on tätä tunteiden vuoristorataa sitte koko vuosikymmen :)

Mutta jo aamulla kotona sain avata kaksi pakettia ennen töihin lähtöä, jotka toivat tunteet pintaan. Ja töihin saapuessa oli ihana gmailin postilaatikosta huomata, miten moni oli jo ehtinyt naamakirjan kautta onnittelunsa välittää ♥ Elämä ei olisi mitään ilman rakkaita ystäviä. Niin se vaan on.

Ai niin, halusin vaan tännekin laittaa ja samalla itseni iloiseen tanssimielentilaan saattaa tän hetken suosikkijorausbiisilläni. Enjoy!

3 kommenttia:

 1. Onnittelen nyt kaikkia mahdollisia reittejä - pus, pupu! Usher saa kieltämättä hytkyämään, olispa kiva huomenna tai perjantaina päästä tuota jorailemaan... :)

  VastaaPoista
 2. Tätäkin kautta vielä onnittelut ja rutistukset juhlaviikon johdosta! :) Huippubiisi, tekis itselläkin mieli pistää jalalla koreasti.. ehkä sit ku päästään sinne.. ollaan tulossa muuten silloin vko 47 loppuviikosta tod.näk. Hkiin. :)

  VastaaPoista
 3. Duussi: Päästiin!! Kiitos pupu kun tulit Helsinkiin, esittelit mut Edille ja tanssasit kanssani aamuun asti. Pus ♥

  M: Joo, huippubiisi tosiaankin, toimii tanssilattialla! Ihana jos pääsette käymään :)

  VastaaPoista