11.7.12

Fanilahja 2012

Tässä se nyt on. Viime viikolla postista haettu erikoistuplalevy suosikkibändin livetaltiointeja. U22-levyjen kappaleet olen valinnut minä (ja ehkä pari muutakin irlantilaisyhtyeen faniklubin jäsentä nettiäänestyksellä). Valitettavasti mukaan ei ole päässyt yhtään biisiä niiltä keikoilta, joilla itse olin, mutta hyvin nuo rullaa muualla maailmassakin soitettuina :) Viime vuoden levy oli täynnä makeita remixejä, mutta tänä vuonna mennään livellä.


Lempibiiseistä levyillä on mukana Magnificent, Mysterious Ways, Even Better Than the Real Thing ja - totta kai- One. Kyllä nyt kelpaa istuskella omalla parvekkeella kesäsäässä ja kuunnella uusia levyjä. Nautin kun vielä voin, sillä partsi on enää parisen viikkoa käytössä. Kuun lopussa pitää muuttaa kisujen kanssa putkirempan alta evakkoon parvekkeettomaan kaksioon muutamaksi kuukaudeksi.


Tosiaan sellanen ilo on vihdoinkin edessä, mutta onhan sitä ootettukin jo. Muuttovalmisteluja en sinällään kyllä innolla odota, kun on niin paljon tekemistä edessä, mutta toisaalta mahdollisuus asua ihan keskustassa on hieno juttu!


Heti muuton jälkeen on tiedossa rokki-ilta stadionilla Pomon tarjoamana. Pitäneekin jostain kaivaa esiin Brucen tuplalevy, jotta ois biisit hyvin päässä ja sanat mielessä laulamista varten sitte heinäkuun vikana päivänä. Tämmöstä täällä, rauhallisen hiljaiselon blogissa. Kesäloma on vielä edessä, töissä on mukavan hiljaista muiden jo lomaillessa ja työmatka pyörällä tuntuu pikkasen lyhenevän viikko viikolta. Ens viikolla palaa jo tanssikoutsikin omalta lomaltaan, joten tiedossa on tanssikuviorepertuaarin laajentamista sambaan ja tangoon. Jippii!

1 kommentti:

  1. Upeelta vaikuttaa tuo levy! :) Nauti vielä partsista kera hyvän musiikin ja herkkujen. Jos oot tulossa tännepäin niin ota levy mukaan, jookos? :)Tsemiä muuttolaatikoiden pakkaukseen!

    VastaaPoista